Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Dugo je nismo vidjeli! Savršeni je odabrao drugu, izgubila je posao, a ovako danas izgleda

Iva Runjanin
Foto: RTL
1/12
26.02.2021.
u 10:05

Plava kosa dobila je tamni izrast, a fanovima se svidio i njezin modni odabir, kožnata jakna i dugi sivi cardigan. Look je upotpunila crnom torbom s lancem.

Bivša kandidatkinja showa ''Gospodin Savršeni'', Iva Runjanin na Instagramu je objavila fotografiju s dioptrijskim naočalama i osmjehom na licu.

Plava kosa dobila je tamni izrast, a fanovima se svidio i njezin modni odabir, kožnata jakna i dugi sivi cardigan. Look je upotpunila crnom torbom s lancem.  

Foto: reuters

Inače, zgodna Zagrepčanka Iva Runjanin bila je jedna od sudionica prve sezone ''Gospodina Savršenog''. Pobjeda joj je izmaknula za dlaku te je Goran Jurenec ipak odabrao Hanu Rodić. Iva nakon showa nije željela biti dio svijeta showbusinessa već se posvetila karijeri u marketingu. 

Nažalost, zbog situacije s koronavirusom izgubila je posao, što je i potvrdila ranije za RTL. Ipak, nije sve sivo, Iva je otkrila da je zaljubljena.  

„Ja se uvijek šalim da svatko od nas mora proći određen broj gospodina nesavršenih kako bi pronašao baš onu osobu s kojom će kliknuti spontano na svim razinama. Čak i kad ne uspijem, volim reći: 'Ti jesi gospodin savršeni, ali nažalost, ne za mene.' Kad prođeš neke godine, točno znaš što želiš, a što ne želiš, što znatno usporava proces pronalaska prave osobe. Netko je u mojoj blizini, netko kome bih voljela dati šansu, ali vidjet ćemo kako će se stvari posložiti, ne volim forsirati“, kazala je. 

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:05 26.02.2021.

ne znam ima li većeg poniženja za ženu nego sudjelovati u ovakvom "show-u" gdje se te žene, kao roba, nude drugom (muškom) sudioniku, koji ih onda probira i odbacuje. Gdje su onda te silne udruge za prava žena, te BABE i njima slične? Koja sramota....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije