Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na gala koncertu

Dugo ga nismo vidjeli! Pojavio se domaći glumac koji se zbog ljubavi preselio u Beograd

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
27.01.2020.
u 15:55

Frano je surađivao s Jusićem, koji je za njega skladao baladu 'Zagrljeni', zbog koje je posato i glazbena zvijezda, a ne samo glumačka.

Glumac Frano Lasić pojavio se na gala koncertu 'La musica di notte', koji je održan u čast neprežaljenom maestru Đeli Jusiću u hotelu Valmar Lacroma u Dubrovniku.

Frano je surađivao s Jusićem, koji je za njega skladao baladu 'Zagrljeni', zbog koje je posato i glazbena zvijezda, a ne samo glumačka.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter

Hit-baladu otpjevao je na Splitskom festivalu 1983. godine, te osvojio mnoga ženska srca kojima ni danas nije svejedno kad ga vide.  

Glumac Frano Lasić  oženio se u Beogradu 2015. Njegova 30 godina mlađa izabranica, Milena Matić, po profesiji je stilistica, a par je u vezi više godina. Frano i Milena, u pratnji kumova, manekena Nevena Boškovića i Milenine prijateljice iz djetinjstva, došli su u restoran "Klub književnika" oko 17 sati, dok su uzvanici počeli pristizati u 18 kada je veselje i bilo zakazano, pisali su srpski mediji.

Restoran u centru Beograda bio je zatvoren za javnost, a sami mladenci uzvanicima su zabranili da iznose detalje medijima. Lasić isto tako ima troje djece. Kćer Linu i sina Luku iz duge veze s manekenkom Živom Stupnik, ali i odraslog sina Janka iz prvog braka.

Ključne riječi

Komentara 4

PR
predator57
17:02 27.01.2020.

Nije nam falio ni naj manje. Neka ga tamo gdje je otišao.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:34 27.01.2020.

A šta sve mi primamo..u zemlju..ajme..

ZO
zoran234
19:52 27.01.2020.

Ko im je pevao na svadbi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije