Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 godina nakon pobjede

Dugo ga nije bilo! Mario Mlinarić ima novi TV angažman: 'Puno se toga promijenilo'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
23.12.2020.
u 10:02

- U međuvremenu se mnogo toga desilo, zasnovao sam obitelj, postao sam otac i u potpunosti se posvetio svojoj profesiji, a to je da svim ljudima zdrav život zaista postane navika- kaže Mario Mlinarić.

Pred nama je finale ovogodišnje sezone Farme na Novoj TV, a uoči same završnice na Farmu su stigli i bivši natjecatelji. Jedan od njih je i Mario Mlinarić koji je pobjedu u ovom showu odnio prije punih 11 godina. Mario će dueliste voditi kroz posljednje dvoboje, a o svojoj novoj ulozi progovorio je za In magazin.

- Prije 11 godina sam na 'Farmi' bio kao sudionik, ali i kao pobjednik, a sada sam ulogu voditelja prihvatio kao jednu vrstu izazova koji je zabavan, ali i zahtjevan zadatak. Morska 'Farma' je super, prvenstveno moderna je, za razliku kad sam ja bio na 'Farmi', mi stvarno nismo imali takve uvjete, mogu reći da su Farmeri na jednom lijepom godišnjem odmoru - ispričao je Mario za In magazin.

Foto: Nova TV

Iako je iz Farme izašao kao pobjednik Mario je priznao i kao nije siguran bi li se sada još jednom odvažio na takvu avanturu. - Auuu, da li bih ponovno ušao na Farmu? Teško pitanje. U međuvremenu se mnogo toga desilo, zasnovao sam obitelj, postao sam otac i u potpunosti se posvetio svojoj profesiji, a to je da svim ljudima zdrav život zaista postane navika. Otvorio sam portal Trening.com na kojem se nalaze treninzi sa vlastitim tijelom, plan i program prehrane i još mnogo toga, zapravo, sve u svemu jedan savršen spoj zdravlja i pozitivne energije na jednom mjestu - zaključio je Mlinarić koji se posljednjih godina posvetio privatnim treninzima, a gledatelji ga pamte i po ulozi trenera u prve tri sezone show 'Život na vagi' na RTL-u.

Foto: Nova TV

 

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
17:10 24.12.2020.

Meni je ostao u jako lijepoj uspomeni i bašmi je bilo drago (i danas) kaj je zasluženo pobijedio. Čovjek kod takvih emisija uvijek sumnja u namještanje. Ove godine s razlogom farmeri među sobom a i mi gledaoci vjerujemo i navijamomo da to bude Tomislav. U privatnom životu i onom Kuharskom šou je pokazao da je pristojan i dobar čovek. Način na koji priča o drugima bez goričine, zloče, podmetanja, smiruje situacije, radi vješto i revno dosta govori o njemu. Meni sve ili puno, način na koji priča o svojoj ženi i djeci. Scenu kad plače ali i gleda u svoju dječicu, primjećuje svaku 'novu' sitnicu u tom kratkom video govori mi puno. Iskreno se nadam da će odnijeti kući zasluženu nagradu jer ona neće biti potraćena. I Marko Mlinarić je dokazao kako teško osvojena nagrada može biti vjetar u leđa ako si 'zdrav' u glavi i ako imaš složene prioritete u glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije