Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova sreća

Drugo crkveno vjenčanje za bivšu Feminnemku

pamela ramljak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
17.11.2013.
u 13:11

Lijepa Pamela Ramljak udala se za Mladena Salajstera u crkvi Svetoga Antuna Padovanskog u Zagrebu

Pjevačica Pamela Ramljak udala se u subotu za dugogodišnjeg dečka Mladena Salajstera u crkvi Svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu.

Vjenčanicu joj je skrojio modni dizajner Ivan Alduk, a napravljena je od pet slojeva tkanine i imala je otvorena leđa. Mladenci su se nakon svadbe zaputili u restoran Lido na Jarunu, gdje su sa stotinjak uzvanika feštali do jutra. Pjevačici je ovo drugo crkveno vjenčanje.

Za Stojana Rakića s kojim je bila devet godina u vezi udala se 2008., ali su se rastali nakon godine dana braka, a Pamela je uspjela dobiti crkveno poništenje sakramenta.

>>Zgodna Pamela Ramljak grlila zaručnika na hvarskoj plaži

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
14:14 17.11.2013.

Što Bog spoji, neka čovjek ne rastavi. Došlo je vrijeme za veliko čišćenje.

SA
satellite
16:39 17.11.2013.

Znači ti si se uspjela u svojih 34 godine života: udati, razvesti, ići u Austriju po razrješenje Crkveno (jer se kod nas čeka i po 6-10 godina), ponovno se udati? Što sve čini strast!!

Avatar white socks
white socks
18:37 17.11.2013.

I u crkvi protekcija, štele na sve strane, treba biti poznat i možeš sva pa čak ne vrijedi ni "dok nas smrt ne rastavi". To je za obične vjernike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije