Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Druga pobjeda Paole Valić Bekić: 'Nastup je bio savršen'

TLZP
Foto: Nova TV
1/3
20.05.2018.
u 23:12

Odličan je bio i Davor Dretar Drele koji se snalazi u ulogama pjevačkih diva, ovoga puta kao Terezija Kesovija. Izvedba pjesme 'Nono, dobri moj nono' oduševila je žiri

Paola Valić Bekić ove je nedjelje došla do svoje druge pobjede u zabavno-glazbenom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

 Fantastičnom transformacijom u Nicki Minaj, američku pjevačicu i repericu, imala je najbolji nastup koji je oduševio i žiri.

Fantastično, sjajna izvedba i glas, ti kad si krenula repati, to je baš bilo strašno, rekao joj je Mario Petreković , a Nives Celzijus rekla je kako je nastup bio savršen.

Saša Lozar odmah je rekao da će joj dodijeliti 12 bodova, a Damir Kedžo kazao je kako 'ovoga puta samo si se spustila tu niz stepenice i potpuno rasturila, od repanja do njezinog pogleda, sve je bilo toliko dobro da još uvijek dolazim k sebi.

 Zahvaljujući njenoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi za pomoć ovisnicima 'Vida' iz Rijeke.

Odličan je bio i  Davor Dretar Drele koji se snalazi u ulogama pjevačkih diva, ovoga puta kao Terezija Kesovija. Izvedba pjesme 'Nono, dobri moj nono' oduševila je žiri.

- Ja i dalje plješćem u sebi jer bi me to omelo kad bih davao komentare. Ovo je još jedan dokaz da ste u ženskim ulogama doma, i ostanite i dalje u tom spolu čak i kad dođete doma kod svoje supruge“, rekao mu je u svom stilu Petreković.

TLZP
1/10

Najlošija je u ovotjednoj emisiji bila Ana Vilenica koja je glumila Stevie Wondera.

-Ja sam se jako nasmijao, bilo je jako simpatično, a bojom mi je to zvučalo kao obrade svjetskih hitova u kineskim restoranima', rekao je Kedžo.

Maja Bajamić, jedna od favoritkinja showa našla se u ulozi romantičnog Johna Legenda, a unatoč tome što je bila jako dobra, to joj nije bilo dovoljno za pobjedu ovaj put koju je Nives Celzijus komentirala u svom stilu. 

'Meni si već iritantna i dosadna koliko si uvijek savršena! Bilo je to nježno, emotivno i sugestivno, bilo mi je lijepo i hvala ti na tome'.

Komentara 4

Avatar Jaglun
Jaglun
07:14 21.05.2018.

Petreković klaunovski,glupi komentari Kedže,Lozar uvjek isto,jedina svjetla slika je Nives,ali samo kao pojava.Žiri nije dorastao,upropaštava shou.Vratite neke kao što su Đuro,Navojac....

KA
kajinx
05:22 21.05.2018.

Tko je Paola Valić Bekić? ACDC?

Avatar Angassa
Angassa
01:56 21.05.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije