Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASVIM ISKRENO

Dražen Žerić Žera: 'Nitko više ne misli na veličine bivše Jugoslavije'

Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
21.06.2020.
u 14:30

Frontmen benda Crvena jabuka Dražen Žerić Žera otkrio je kako provodi dane otkad je svijet pogodila pandemija koronavirusa i dao je svoj osvrt na aktualna događanja.

Nakon što je snimio novu pjesmu u duetu s Josipom Pejakovićem, Dražen Žerić Žera, pjevač Crvene jabuke, u najnovijem intervjuu za Avaz.ba otkrio je kako doživljava razlike između Sarajeva i Zagreba, ali kako komentira aktualna događanja.

Na pitanje novinara prati li što se događa u regiji  Žera je imao spreman odgovor.

- Ne pratim. Zeznuli su mi život '92. i otad više ništa ne pratim - kazao mu je dodatno komentirajući kako se u Sarajevu ovih dana ništa nije promijenilo i da mu ništa ne fali, ali da bi svima bilo dobro kada bi politika bila poštenija.

1/3

Upitali su ga da se osvrne i na razlike između Sarajeva i Zagreba, a za našu metropolu tvrdi da je društveni život siromašniji.

- Zagrebački život je bez derneka - objasnio je kad ga je novinar upitao kako izgleda njegovo vrijeme u Sarajevu pa mu je pjevač opisao da ga provodi roštiljajući s prijateljima. Novinar mu je skrenuo pozornost na jednu njegovu izjavu da "nema više raje kao što su bili Davorin Popović i Mirza Delibašić" pa ga je zanimalo je li Sarajevo sačuvalo svoju prepoznatljivost i kako gleda na to, a Žera mu je rekao sljedeće bez zadrške.

-Sarajevo jeste. Ali fale takvi ljudi. Nitko više ne misli na veličine bivše Jugoslavije… - tvrdi pjevač koji je otkrio da kroz pandemiju koronavirusa nije bio siguran kako pratiti upute. - Što se tiče izolacije, ne znam što da kažem. Ja volim kada su točne informacije o svemu, pa i to šta je korona, koja je vrsta virusa, od čega je. Nego su nam zadali mjere, pa onda je odjednom sve drugačije - kazao je na kraju.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Podsjetimo, prošle godine u listopadu Žeri je preminuo otac  Nedžib Žerić koji je bio jedan od najpoznatijih profesora matematike u Bosni i Hercegovini, te je izdao nekoliko knjiga iz privredne matematike. Najveću su mu podršku tada pružile supruga Barbara i kćeri Petra i Marea.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mismokanibali
14:58 21.06.2020.

Vecernji jugonostalgicni list

ZB
Zoki-Bijela
14:53 21.06.2020.

O cemu ti covjece..Ostavi se politike i sporta

PA
pax5
14:57 21.06.2020.

Tamnica naroda!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije