Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi imidž

Renate Sopek našalila se s obožavateljima: Uspjela sam sve šokirati

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/10
18.06.2019.
u 14:50

Voditeljica je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je pokazala svoju novu frizuru. Nakon mnogo godina više nije plavuša.

Otkako se pojavila na TV ekranima, gledatelji Renatu Sopek poznaju kao plavušu, ali ovo ljeto Sopek se odlučila za drastičnu promjenu. 

Voditeljica je sada brineta, a fotografiju nove frizure objavila je na Instagramu.

– Narasla mi tamna kosa preko noći, malo smo se zaigrali – napisala je uz fotografiju. Sudeći po komentarima njenih obožavatelja, ova promjena ih i nije baš oduševila.

– Uh, neeee! Neee Renata! Užasno ti stoji ova boja. Molim te vraćaj se hitno u plavo – piše u jednom komentaru, dok su drugi zaključili kako nije riječ o pravoj promjeni i da je Renata stavila periku. 

Foto: Instagram Asos

Voditeljica je na kraju priznala da je ipak samo stavila periku i da joj je namjera bila sve šokirati.

- Uspjela sam sve šokirati. To mi je bila i namjera. Što sve jedna perika i filteri mogu napraviti. Ipak ja volim svoju plavu glavu - rekla je Renata. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar HJelinich1990
HJelinich1990
14:59 18.06.2019.

Tko su fanovi renate sopek?

TR
tratincica68
17:00 18.06.2019.

Uzasna je.ni sisa ni guza a i faca joj je ajme majko.sve.jedno veliko nista.

ČI
čikaga3
16:51 18.06.2019.

Jel to na čamcu čeka metak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije