Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenja i promjene

Dramatično već od samog početka: Evo što nas čeka u prvoj emisiji 'The Voicea'

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/5
04.12.2019.
u 07:00

Iz produkcije najavljuju dramatične trenutke već u prvoj emisiji, a neće nedostajati ni zabave jer su mentori u želji da neke od kandidata pridobiju u svoj tim s njima čak i zapjevali dodatnu pjesmu.

Nakon tri godine stanke na male ekrane vraća se show 'The Voice Hrvatska'. Od ove subote gledatelji će na prvom programu HTV-a tako imati priliku upoznati natjecatelje nove sezone koji će svojim glasom pokušati zadiviti žiri kojeg ove godine čine Vanna, Massimo, Davor Gobac i Ivan Dečak. Ukupno je stiglo više od 2000 prijava, a u pet audicijskih emisija predstavit će se 80 kandidata koji se nadaju da će izboriti svoje mjestu u timu jednog od mentora.

- Nije šala, meni je stalo do ove djece-  kazao je uoči prve audicijske emisije Gobac koji u studiju cijelo vrijeme dodatno zagrijavao atmosferu. Vanni, kojoj je ovo prvo iskustvo u crvenoj stolici The Voicea, istaknula je kako je pred žirijem zahtjevan zadatak dok je Ivan Dečak kazao kako su svi mentori već prvi dan 'ulovili po jednog kapitalca u svoju mrežu'.

Iz produkcije najavljuju dramatične trenutke već u prvoj emisiji, a neće nedostajati ni zabave jer su mentori u želji da neke od kandidata pridobiju u svoj tim s njima čak i zapjevali dodatnu pjesmu. Audicije će u trećoj sezoni biti još napetije jer će uz natjecatelje u studiju biti i njihova pratnja – obitelj i prijatelji.  U prve dvije sezone oni su audicijski nastup pratili iza pozornice, a sada će biti u studiju točno pred natjecateljima s kojima će zajedno proživljavati najnapetije trenutke.

Novost je i mogućnost da svaki mentor, jednom tijekom svih pet audicijskih emisija, blokira drugog mentora i tako ga spriječi da odabere kandidata koji bi mu bio značajan za formiranje tim. Voditeljska uloga i ove je sezone pripala već uigranom dvojcu,  Ivi Šulentić i Ivanu Vukušiću, koji će nas voditi kroz uzbudljivih 12 emisija. Voditelji ne kriju uzbuđenje zbog nove sezone,  u kojoj, prema najavama, dobre zabave neće nedostajati.

Podsjetimo, prva sezona showa 'The Voice' emitirala se 2015. godine, a tada su o sudbini kandidata odlučivali Tony Cetinski, Jacques Houdek, Ivan Dečak i Indira Levak. Pobjedu je odnijela Nina Kraljić je uspjehe nastavila nizati i  nakon showa te nas je 2016. godine predstavljala na Eurosongu. Iste godine u drugoj sezoni najgledanijeg glazbenog showa pobijedila je Ruža Janjiš koja se nedugo nakon pobjede odlučila povući iz javnosti. Tko će stati na tron povratničkog 'The Voicea' i naslijediti Ninu i Ružu saznat ćemo 22. veljače kada nas učekuje uzbudljivo finale treće sezone. A do tada pred kandidatima je razdoblje usavršavanja pod vodstvom naših poznatih glazbenika koji će dati sve od sebe ne bi li njihov kandidat bio okrunjen titulom “najljepšeg glasa Hrvatske”.

Ključne riječi

Komentara 1

HH
Hrvoje Hrk !!
09:13 04.12.2019.

A di ste našli gopca hahahaaa lik je dobar ali ono za žiri i za tu vrstu on nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije