Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Dramatično izbacivanje: kandidat napustio studio usred nominacija

Foto: RTL
1/7
26.09.2018.
u 12:31

Zbog grižnje savjesti ili pak puke teatralnosti, jedan od kandidata napustit će studio za vrijeme nominacija

S obzirom na to da su izgubili u izazovu, kandidati Crvenog tima showa "Život na vagi" morali su odlučiti tko ih napušta.

Iako su tvrdili da nema dogovora oko toga tko izlazi, Marijana Batinić dovela ih je pred gotov čin pa je jedan kandidat ipak priznao da je dogovor postojao. Zbog grižnje savjesti ili pak puke teatralnosti jedan od kandidata napustit će studio za vrijeme nominacija. 

Nakon što su preživjeli prvo izbacivanje, kandidati su odradili trening poslije kojeg ih je dočekalo iznenađenje. Moraju se suočiti s tanjurima punim nezdrave hrane i odlučiti žele li to pojesti i tako osvojiti imunitet ili samo gledati u tanjure, ali zadržati novostečene navike o zdravoj prehrani. 

Tko je dovoljno jak, a tko je kući otišao u suzama, doznajte večeras u 21 sat u novoj epizodi „Života na vagi“.

 

Ključne riječi

Komentara 17

RI
rightside
13:02 26.09.2018.

ma sama emisija je ok, no odnedavno pojavljivanje renate sopek u programu, ajme mako koji sok!! pa jel ta zena ima ogledalo doma? jer postoji ogledalo prije pocetka emisije,,ne da je pretjerala sa usnama nego jos i dolazit u emisiju a oci joj se "svjetle" vise nego zoki velikom nekad ili mileticu,,)))) no ako ipak pazljivije gledate rtlove emisije primjetit cete jos jednu spikericu koja se napadno obraca u kameru a oci joj isto "svjetle" ko i ovoj..nije tesko pogodit od cega to moze bit,zar ne?? od propuha i svjetla na setu,ocito nije,,)))))) ma sramota,,

Avatar nula
nula
12:42 26.09.2018.

Slatke male, bucmaste .... (-:

DU
Deleted user
14:11 26.09.2018.

Ne mogu vjerovat da je ovo "vijest", u što se to pretvorio VL....zadnje smeće, dno dna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije