Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenule emocije

Drama u Braku na prvu! Parovi se ne slažu: Erna uvrijedila Edina, a Kristina gorko zaplakala zbog Tomislava

Foto: RTL
1/4
19.10.2021.
u 14:10

Naime, Erna i Edin ne uspijevaju pronaći zajednički jezik. „Smeta mi što muškarac pokraj mene nije muškarac“, rekla je Erna Edinu kojeg su povrijedile njezine riječi te oboje počinju sumnjati u svoj brak.

U današnjoj epizodi showa ''Brak na prvu'' parovi će iskreno razgovarati o onome što osjećaju, što će nekima izmamiti osmjeh na lice, a drugima suze.

Supružnici provode posljednje sate na bračnim putovanjima te ih nakon tog koraka čeka idući korak u vezi – useljavanje u stan i zajednički život. No prije nego što do toga dođu, pojedini će parovi trebati preživjeti medeni mjesec, javlja RTL.hr

Naime, Erna i Edin ne uspijevaju pronaći zajednički jezik. „Smeta mi što muškarac pokraj mene nije muškarac“, rekla je Erna Edinu kojeg su povrijedile njezine riječi te oboje počinju sumnjati u svoj brak. Ruže trenutačno ne cvatu ni kod Kristine i Tomislava, a manjak emocija sa suprugove strane rasplakat će osjećajnu Kristinu.

S druge strane, Andrea i Mislav uživaju u zajedničkim aktivnostima, baš kao Ana i Marinko koji se svaki dan sve više zbližavaju. Sanela i Jasmin razgovarat će o svojoj budućnosti, a Gordana i Bernard grade, za početak, jedno dobro prijateljstvo.  

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža "Košulja plava" ili "Za dobra stara vremena": "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

Ključne riječi

Komentara 2

MI
milanbanic
13:43 20.10.2021.

Žalosno je što vi od svega pravite šou i eksperimente sa ljudima umjesto da iz svojih saznanja okupite slične, spasite ih i uživate kad postanu sretni.

TA
Tanjicaaaa
19:46 19.10.2021.

Ne znam da li je konačno Kristina skužila da je Tomislav kliknuo , ne s njom već , s njenom mamom pa želi da bude jasno vidljivo da s Kristinom NIJE IMAO NIŠTA. Možda se nada nekom flertu s njenomm mamom. Iako ne vjerujem da bi njena mama pristala na bilo šta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije