Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno kod farmera

Dragan i Olja posvađali se na putovanju, Marijana u šoku nakon izbacivanja: 'Tebi treba lutka, a ne žena'

Foto: RTL
1/6
12.05.2021.
u 08:30

Nakon što su se Olja i Dragan posvađali na putovanju burno je bilo i na imanju kod Nevena Landeka.

Nova sezona showa 'Ljubav je na selu' približava se samom kraju, a kako se približava finalna emisija sve postaje uzbudljivije. Ni u sinoćnjoj epizodi nije nedostajalo drame, šokantnih izjava i neočekivanih zapleta. Olja i Dragan krenuli su na romantično putovanje u Kopački rit. Dragan je obznanio kako je spreman za dozu akcije, što je Olja objeručke prihvatila pa su se otputili na vožnju kanuima.

''Provoditi vrijeme s Oljom je dosta zanimljivo, jer ona je sama po sebi zanimljiva i kreativna. Žena koja mi definitivno odgovara'', priznao je Dragan.

No opuštena vožnja ubrzo se pretvorila u raspravu. Nakon što ga je poprskala veslom, Dragan je naredio svojoj odabranici da izađe iz kanua i nije odustajao dok to nije i učinila.

Foto: RTL/Screenshot
''Da je on u nekoj šali ili na neki drugi način meni rekao: 'Olja, ti si mene smočila, hajde sad lijepo izađi iz čamca'. Ne! On je mene ucijenio, a ja ne podnosim ucjene'',  prisjetila se.'Ostavljam te ovdje'', poručio je farmer pa odveslao dalje, a Olja mu je poručila da ga čeka kratka, ali slatka osveta.

Foto: RTL/Screenshot

Drame nije nedostajalo ni na imanju kod Nevena Landeka koji je prije nego što je odabrao svoju djevojku za romantično putovanje Samantu i Marijanu odveo na izlet. 

''Hvala bogu da nije neka 'šljakica''', zaključila je Samanta, koju je posebno oduševio susret s ponijem.  No zabava je trajala kratko jer farmer je pripremio još jedno informativno ''rešetanje'' kako bi što lakše potvrdio odluku koga vodi na romantično putovanje.

''Neven se malo ponaša ko policajac s tim informativnim razgovorima'', nije bila oduševljena Samanta. ''Osjećam se napeto, osjećam se neizvjesno zato što Neven nikako ne želi priznati koga favorizira… Jedno priča, drugo radi'', priznala je Marijana.

Neven je ''u glavu'' odmah priznao što mu se kod cura nije svidjelo. Marijani je zamjerio što mu nije željela uzvratiti poljubac, a Samanta bi, po njegovu mišljenju, trebala biti živahnija. Na kraju je odlučio da njegovu farmu napušta Marijana.

''Ne treba tebi ni radnik, ni žena… Treba ti lutka na napuhavanje'', zaključila je Marijana, što je uvrijedilo i farmera i Samantu, koja ju je nazvala pokvarenom.

Foto: RTL/Screenshot
''Nisam mislila na Samantu… Nego, njemu uopće ne treba žena, on može sam. On ni sam ne znam bi li ženu ili ne'', dodala je Marijana, ''Mislim da neće ti uspjeti između Samante i Nevena jer ona odbija raditi bilo kakav posao, samo leži…''

''Dugo više mi se sviđala Marijana, ali presudili su Samantini poljupci. To me vjerojatno privuklo…'', priznao je Neven pa ponovno poljubio Samantu u gepeku.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije