Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može više to podnijeti

Dosta mu je da ga Charlie 'olajava': Daj, začepi više!

Ashton Kutcher
Foto: Facebook
1/6
06.02.2014.
u 18:29

Ashtonu Kutcheru konačno je dosta što ga već tri godine Charlie Sheen ogovara nakon što ga je zamijenio u seriji "Dva i pol muškaraca"

Charlie Sheen nije baš krio svoje nezadovoljstvo Ashtonom Kutcherom koji ga je zamijenio u seriji "Dva i pol muškarca". Tako je prošlog mjeseca napisao da prestane "povraćati po njegovoj staroj briljantnoj seriji", a Kutcheru je konačno dosta kritika.

– Čovječe, začepi više! Ozbiljno. Bilo bi dosta. Prošle su tri godine i dalje me olajavaš po Twitteru. Daj, molim te, stvarno... – rekao je Kutcher u showu Jimmyja Kimmela.

Charlie Sheen odmah je reagirao na njegove riječi.

– Ashtone, poruka je primljena. Tako mi je žao, zvučao si poput mene! Odlično! Moja krivnja. bio sam ljutit na druge stvari i istresao sam se na tebi. Nadam se da si dobro – napisao je Charlie potom na Twitteru.

>>Charlie Sheen želi se iskupiti šefu "Dva i pol muškarca"

Komentara 2

DU
Deleted user
20:44 06.02.2014.

charliju to ne treba, carli je za njega ljudina ali cinjenica stoji da je sada serija zesce sranje. dok je carli bio stvarno je bila genijala ovo sad nema veze sa nicem

MA
mare0801
07:40 07.02.2014.

bez Charlija je serija katastrofa,a Kutcher nije glumac nego MTV zvijezda s kojom su valjda ciljali na mlađu publiku,ukratko,nula bodova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije