Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Doris zabrinuta za Špičeka: 'Tomek, jesi li tužan što je danas vegetarijanski dan?'

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/4
23.04.2018.
u 15:51

„Ja sam dobro, hvala na pitanju. Nemam nikakvih problema što na setu nema mesa i ribe jer ja sam danas dežurni kuhar. Ne degustiram jela, već savjetujem kandidate kako da ih pripreme…“, komentira Tomislav Špiček

Napokon je došao trenutak da nam natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pokažu da znaju i umiju skuhati jela - bez mesa!

„Ja sam dobro, hvala na pitanju. Nemam nikakvih problema što na setu nema mesa i ribe jer ja sam danas dežurni kuhar. Ne degustiram jela, već savjetujem kandidate kako da ih pripreme…“, komentira Tomislav Špiček zabrinutost voditeljice Doris Pinčić Rogoznica, koja već na samom početku epizode naglašava da večeras natjecatelji pripremaju vegetarijanska jela.

Na stolu će kandidate dočekati tri osnovne namirnice od kojih moraju napraviti toplo predjelo i glavno jelo. Uz grill sir i mozzarellu, u svoja će jela uklopiti i arborio rižu, stoga se može predvidjeti da će svi kandidati razmišljati o rižotu!

„To su tri namirnice od kojih mogu napraviti 555 toplih predjela, ali za glavno jelo nemamo još ideje!“, uzdišu Josip i Miroslav, koji, baš kao i Davorka i Vjeko, razmišljaju o „nekoj vrsti“ rižota.

„Što se tiče vegetarijanskih menija, mislim da su jako dobra alternativa za ljude koji ne žele jesti meso i ribu. Mislim da ih se treba sve češće uključiti u prehranu. I ne, ne treba više kreativnosti u pripremi istih, nego treba jednako biti kreativan kao kada radite neko mesno jelo!“, objašnjava Mate Janković što večeras očekuje od natjecatelja.

Koji je par napravio „fantastično jelo koje puca od okusa“ i postao vlasnikom dvoznamenkaste ocjene, gledatelji će doznati u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 21:05 na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije