Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi dan

Doris stigla na novo radno mjesto, a ovo su reakcije gledatelja

Doris Pinčić Rogoznica se pridružila ekipi s HRT-a
Foto: Facebook
1/5
27.01.2020.
u 14:23

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica nakon šest godina je odlučila otići s RTL-a i pridružiti se ekipi na HRT-u.

Nakon što je otišla s RTL-a gdje je provela šest godina, Doris Pinčić Rogoznica od danas se druži s HRT-ovcima na Prisavlju. Naime, započela e suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa, a voditi će emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" i projekte poput "Dore".

- Doris Pinčić Rogoznica od danas je dio našeg tima...ovaj tjedan su pripreme - napisali su na službenom Facebook profilu emisije "Dobro jutro, Hrvatska".

Ispod objave zaredalo se pregršt komentara, uglavnom pohvala za novu voditeljicu, ali neki gledatelji su ipak izrazili negodovanje zbog Dorisine pojave u emisiji.

Foto: Facebook/RTL

- Ne znam zašto, ali jednostavno ju ne volim kao voditeljicu. Zbija neke šale, ali joj to uopće ne stoji...-  napisala je jedna komentatorica.

Prije samog dolaska na Prisavlje, lijepa Doris se osvrnula na svoj karijerni potez. - Vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja - rekla je Doris za HRT. 

No, voditeljica oglasila se i na društvenim mrežama o svom odlasku s RTL-a.

- Najljepše je u životu osim volim te često govoriti i hvala, a upravo to je ono što mogu reći mom RTL-u nakon gotovo šest godina suradnje. U brojkama - šest sezona "Tri, dva, jedan kuhaj", tri sezone "Zvjezdica", dvije sezone emisije "10", jedna sezona talk showa "Na kavi kod Doris", tv serija "Vatre Ivanjske", tv serija "Horvatovi", nekoliko reporterskih javljanja i brojni drugi zadatci koje smo zajedno odradili, uvijek s maksimalno srca. Život je beskrajno polje mogućnosti, i zato u ovom trenutku spremno idem u nove izazove. Hvala mom RTL-u i našoj publici na svemu - napisala je uz fotografiju na kojoj je sa žirijem showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.
 

Ključne riječi

Komentara 36

ZA
zagabria1
16:04 27.01.2020.

Ta žena je baš ono iritantno dosadna

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:31 27.01.2020.

Dosadna, naporna, nezanimljiva,...srećom postoji daljinski upravljač

DM
domagoj.maricic.90
20:03 27.01.2020.

Ne gledam htv nikada. Bojkot tog smeća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije