Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nahvalila ga

Doris pokazala muškarca koji joj kupuje uloške: 'On je frajer koji nema problema s tim'

Foto: Instagram
1/6
13.08.2020.
u 09:23

HRT-ovka je nahvalila brata otkrivši kako je iznimno pažljiv prema ženama, naročito prema sestrama i mami pa nema problema s time da im skokne do dućana i kupi uloške kada im je to potrebno.

Nakon što su se stišale reakcije na razvod s Borisom Rogoznicom, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica pozirala je s jednim važnim muškarcem u svom životu, a zajedničkom fotografijom pohvalila se na društvenim mrežama. No, nije riječ o novoj ljubavi već o njezinom mlađem bratu Stipi. HRT-ovka je nahvalila brata otkrivši kako je iznimno pažljiv prema ženama, naročito prema sestrama i mami pa nema problema s time da im skokne do dućana i kupi uloške kada im je to potrebno.

1/7

"Frajeri koji kupuju uloške bez problema... Samo da potvrdim.. Ima takvih. S obzirom na to da je odrastao uz dvije sestre, moj brat doktorirao je tematiku i točno zna koji su dnevni, koji noćni i bez problema nabavlja zalihe uložaka za "one dane". I odmah u paketu da razočaram – zauzet je", napisala je Doris u opisu fotke s bratom. Ispod fotografije odmah se razvila rasprava o tome trebaju li muškarci ženama kupovati uloške ili ne.

Foto: Instagram screenshot

"Nikad ne bih sebi dopustila da mi muž kupuje uloške, ne radi njega nego radi sebe. Mene bi bilo sram njega posla u dućan!" komentirala je jedna pratiteljica. Druga je pak bila suprotnog mišljenja. "Moj dragi... ne moram mu reći. On vidi kad su kutije prazne. Trebalo mi je dugo da se naviknem da kad idem u kupovinu jednostavno mi ništa ne treba. Sve on uzme", napisala je ispod fotografije druga obožavateljica simpatične HRT-ovke.

 

Komentara 35

MB
mbkameni
10:25 13.08.2020.

eeee Večernji, moj Večernji!!!!

DU
Deleted user
10:14 13.08.2020.

U čemu je razlika između toalet papira i uložaka? Nikakva, samo toalet papira trošimo mjesečno više. Dajte, molim vas, kakvom to "muškarcu" je problem kupiti uloške? Tema bez veze.

Avatar southman
southman
10:03 13.08.2020.

Ova vijest je važnija od slijetanja na Mjesec !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije