Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavila odlazak

Doris Pinčić Rogoznica: 'Sutra je moj zadnji radni dan'

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/3
10.10.2019.
u 10:38

U podužoj objavi na Instagramu, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica objavila je neočekivanu vijest.

Vesela Doris Pinčić Rogoznica na svom Instagramu obznanila je da više neće biti voditeljica na Narodnom radiju.

- Dragi moji, Sutra je moj zadnji radni dan na Narodnom radiju - započela je objavu pa nastavila:

"Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlucila sam da je vrijeme za neki novi put… Tokom svog ovog vremena na nasoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana.  Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj onog što ide u kategoriju #najboljadomacaglazba. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu", napomenula je Doris dodavši da fanovi ne zaborave zapjevati iz sveg glasa "Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoj".

Pinčić zasada ne otkriva gdje će se angažirati.

Podsjetimo, nakon nedavne objave da su ona i njezin suprug Boris kupili kuću bez kredita, ona je otkrila tajnu uspjeha.

 - Svakome je uspjeh nešto drugo. Mislim da je balans privatnog i poslovnog najvažniji, a što je uspjeh – e, o tome možemo pričati. Netko želi manje zarađivati pa saditi svoje voće i povrće, netko želi raditi od jutra do sutra pa kupiti od nekog... sve je u redu. Sve s čim je čovjek miran - rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Krajem rujna obitelj Pinčić-Rogoznica preselila je u novi dom.

- Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik - objasnio je Boris dodavši kako će u novom domu biti puno više prstora; dodatne sobe za kućni studio, velika kuhinja u kojoj će snimati Doris za potrebe njezinih kulinarskih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu.

Komentara 42

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:49 10.10.2019.

Iritantna i naporna

ZE
Zekonja
13:46 10.10.2019.

Moja susjeda Bara mi neki dan rekla da je dala otkaz na lokalnoj farmi svinja. Bila je voditeljica odrzavanja.

JG
jozagulikoza.guli
14:54 10.10.2019.

Fakat ste dosadili s tom Doris Pinčić. Koje iritantno prenemaganje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije