Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađujuć potez

Doris Pinčić nakon potresa javila se iz svog doma: 'U takvim situacijama uhvati me potreba...'

Foto: Instagram
1/9
28.12.2020.
u 11:54

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' na Insta Storyju objavila je fotografiju iz svog stana. "I tako... Još jednom smo se tresli... Još jednom smo se prepali", napisala je Pinčić.

Zagreb i okolicu rano jutros ponovno je probudio potres 5.0 prema Richteru s epicentrom kod Petrinje. Nedugo nakon potresa na svom se Instagramu oglasila i HRT-ova voditeljica Doris Pinčić.

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' na Insta Storyju objavila je fotografiju iz svog stana. "I tako... Još jednom smo se tresli... Još jednom smo se prepali... I još jednom nastavili dalje sa životom... Jer... Što se drugo može? U tim paničnim situacijama mene uhvati smijeh i potreba da čistim kao luda", napisala je Doris uz fotografiju koja prikazuje kako usisava.

Foto: Instagram screenshot

Doris je vrlo aktivna na društvenim mrežama pa je jučer tako objavila fotku sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom. Pohvalila se da je za klince uspjela pronaći bijeli Božić.

"Našli smo #bijelibožić u svojoj županiji" napisala je uz fotografiju. Podsjetimo, za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska".

Foto: Instagram screenshot

Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. "U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju" pručili su tada Doris i Boris.

 

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:16 28.12.2020.

Zaboli me Pi(n)čić za Doris Pinčić !

CA
Cadablanca
13:16 28.12.2020.

A di je jelena veljača?

MY
mycropht
12:14 28.12.2020.

Zna li netko ima li li kakav dodatak za preglednik koji sakriva sve što ima veze s Doris Pinčić? Neki Doris Block Plus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije