Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVILA 30. ROĐENDAN

Doris Pinčić: Dvadesete su mi dale više nego što sam mogla poželjeti

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/4
04.09.2018.
u 21:18

Uspješna Zadranka danas je proslavila 30. rođendan i to u krugu svojih najmilijih, sa suprugom Borisom i njihovo dvoje djece

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica uživala je sa suprugom Borisom Rogoznicom i njihovo dvoje djece, četverogodišnjim sinom Donatom i malenom Gitom koju je na svijet donijela u lipnju ove godine.

Kako je otkrila, sama je sebe počastila njegom lica i kozmetikom zahvaljujući kojoj i dalje izgleda kao da je u dvadesetima. Doris se osvrnula i na to životno desetljeće i priznala da su joj dvadesete dale i više nego što je mogla poželjeti. To niti ne čudi budući da se tada ostvarila i privatno i profesionalno. Karijeru je započela 2011. kada je dobila glavnu ulogu u seriji “Larin izbor”. Nakon toga su joj se otvorila vrata voditeljskog svijeta pa je tako dobila angažman na Narodnom radiju, ali i na RTL-u gdje je ostala do danas i to kao voditeljica raznih emisija. Osim showa “Zvjezdice”, Doris je vodila i kulinarske emisije “Tri, dva, jedan – kuhaj” i “Tri, dva, jedan – peci”.

U rujnu 2013. udala se za dugogodišnjeg dečka Borisa s kojim će uskoro proslaviti i godišnjicu braka.     

Pogledajte video: Najveće hrvatske zavodnice

Komentara 6

AA
Aartur
22:47 04.09.2018.

Veliki sam fan Doris Pinčić. Rijetko skromna i normalna žena među našim glumicama i starletama.

SX
sudbina x
08:45 05.09.2018.

Doris je rijetko talentirana i simpatična žena...

Avatar miyamoto
miyamoto
09:18 05.09.2018.

Doris i Boris kao u filmu Arnolda Schwarzeneggera " Brisac". Cestitke u svakom slucaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije