Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skida osmijeh

Doris Pinčić danas ima poseban razlog za slavlje: Vridilo je!

Foto: Instagram
1/7
04.09.2020.
u 15:10

Naša vositeljica i glumica slavi 32. rođendan i na svom Instagramu objavila je selfie i stihove pjesme "Vridilo je" koju je pjevao Oliver Dragojević.

Za Doris Pinčić ova godina je bila godina promjena, od posla i novog poslodavca do bračnog kraha, ali vedra glumica i voditeljica uspješno je i s osmijehom prolazila kroz sve nove izazove, a danas je s osmijehom primila i rođendanske čestitke za svoj 32. rođendan.

Na svom Instagramu objavila je selfie uz koji je napisala stihove pjesme "Vridilo je" koju je pjevao Oliver Dragojević i stavila je hashtagove: vridilo je, iskoristi dan, volim život, još jedan krug. Iza nje je lijepo ljeto koje je provela u svom Zadru s kćeri i sinom, a sada je čekaju nove radnje obveze u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" te nastavlja snimati i videa s receptima koje njezina publika posebno voli gledati na njezinim društvenim mrežama.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica ovog lipnja objavili su da se razvode te su naglasili kako i dalje ostaju u dobrim odnosima i iako više nisu životni partneri i dalje će biti prijatelji i roditelji savršene djece koju su stvorili. - Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. - poručili su tada.

 

Komentara 1

YO
yocablokirando2022god
15:26 04.09.2020.

Jel to ona što je zadužila naciju svojim izumima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije