Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERPAR

Doris i Boris se pojavili zajedno u emisiji: Vrijeme je za jednu tužnu vijest

Foto: RTL
1/7
14.10.2020.
u 11:31

Bivši bračni par pojavio se u "Superparu" i iznenadili su natjecatelje objavom.

Natjecatelje RTL_ovog showa "Superpar" posjetili su Doris Pinčić i Boris Rogoznica koji su u trenutku snimanja ovog showa još bili u braku, a Doris je tada još imala angažman na RTL-u. 

-  Bok superparovi, kako ste? Pratim ja vas kroz vaše izazove i vidim da se često osjećate kao katastrofa parovi pa ako ste mislili da ste katastrofa od para, niste vidjeli nas.  Stižemo vam malo poremetiti planove - poručili su u videu koji su poslali kandidatima Doris i Boris. Neki od natjecatelja u showu nisu ni znali  da su glazbenik i glumica u braku, nju su prepoznali kao glumicu iz serije "Larin izbor". 

Stjepan Vujnović Balcano rekao je kako ne zna ni kako Boris izgleda, a ubrzo nakon toga natjecateljima su se pridružili Boris i Doris. Iznenadili su sve natjecatelje kada su im najavili kako u emisiji nema više voditelja Enisa Bešlagića.  - Sada je vrijeme da vam kažem jednu stvarno tužnu vijest, kao što ste primijetili Enisa nema. - rekla je Doris, a kasnije je Enis rekao kako je dobio novi posao o čemu će više gledatelji saznati u sljedećoj emisiji.

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:30 14.10.2020.

Prestrašno...

ZV
zvonkac
11:53 14.10.2020.

Dosadili ste bogu i ljudima sa njima, koliko vam to plaća dotična.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije