Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE RASPRODALA

Doris Dragović otkrila kako se 'udarnički' priprema za koncert u zagrebačkoj Areni: 'U karanteni sam'

Doris Dragović
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
23.11.2019.
u 19:30

Nisam u nekom posebnom stresu, osim što čovjeka vuče odgovornost - jesam li sve napravio. U ovim trenucima meni je važno družiti se sa svojom glazbom, razmišljati kako izraziti pjesmom ono što bi želio, rekla je Doris Dragović uoči velikog koncerta u zagrebačkoj Areni

Doris Dragović svoj je nadolazeći koncert 30. studenog u zagrebačkoj Areni već rasprodala - iako nas još punih  tjedan dana dijeli od nastupa, ulaznica u ponudi nema gotovo dva mjeseca, a Splićanka je spremna za, po svemu sudeći, koncert života.

Neki ga nazivaju i "glazbenim događajem godine", a pjevačica je za Narodni radio komentirala kako teku pripreme te što sve obožavatelji mogu očekivati.

- Svaki je moj koncert poseban i različit, repertoar nikad nije identičan, za svaki se pripremamo kao da je zadnji… Imam i bogatstvo, sa mnom na pozornici te večeri bit će maestro Ante Gelo, sa svojim gudačima, koji već mjesecima priprema aranžmane. Moje pjesme dobit će nebesku perspektivu upravo kroz to što će na pozornici biti 15 gudača - rekla je.

Doris je otkrila kako je "u karanteni" već 15 dana.

- Nastojim ostati zdrava, nastojim u ovo vrijeme virusa, viroza i gripa da mi nitko ne dođe blizu. Možete zamisliti kako izgleda moja svakodnevica - ispričala je, unatoč ovim rigoroznim potezima, dobro raspoložena Doris.

Za nastup se, kako je rekla, priprema "udarnički", ali treme nema.

- Nisam u nekom posebnom stresu, osim što čovjeka vuče odgovornost - jesam li sve napravio. U ovim trenucima meni je važno družiti se sa svojom glazbom, razmišljati kako izraziti pjesmom ono što bi želio - rekla je.

Iskoristila je priliku i zahvalila se svim obožavateljima koji su joj iskazali povjerenje i za koncert pristižu iz Njemačke, Švicarske, pa čak i Grčke, što su potvrdili i sami organizatori, piše Slobodna Dalmacija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije