Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto se povukla?

Doris Dragović: Osjećala sam se kao da ću se ugušiti

doris dragović (1)
Green Gold
29.10.2013.
u 15:30

Doris Dragović otkrila je u emisiji Ive Perkušića na Radio Dalmaciji zašto se povukla sa scene.

Doris Dragović otkrila je u emisiji Ive Perkušića na Radio Dalmaciji zašto se povukla sa scene.

– U jednom sam trenutku doslovno došla do zida. Nisam više imala što dati. Osjećala sam se kao da ću se ugušiti. U meni je sve vrištalo da se maknem sa scene. Trebala sam se obnoviti i regenerirati – objasnila je nekadašnja kraljica Torcide i dodala da vjeruje kako svi jednom dođemo "do točke kad više ne možemo".  – To je život. Ako se čovjek ne razvija i ne napreduje, stagnira. Treba ponekad stati i podvući crtu – rekla je pjevačica.

– Molitva mi puno znači u svakodnevnom životu. Podsjeća me na to odakle sam došla i kamo idem te tko sam sada – ispričala je lijepa pjevačica.

>>Dva sata s Doris Dragović publici je bilo premalo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije