Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahuktava se

Dora 2019: Evo tko će sve voditi trodnevni spektakl!

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
17.01.2019.
u 09:18

Skladbe je odabrao stručni ocjenivački sud, a na HRT ih je ove godine pristiglo više od 170.

Hrvatska radiotelevizija ovih će dana objaviti 16 imena koji će se u veljači natjecati za pobjedu na Dori, odnosno čija će pjesma predstavljati Hrvatslu na Eurosongu. Kako je riječ o trodnevnom spektaklu koji je nazvan “Glazbeni dani HRT-a 2019.”, svaki će imati i poseban voditeljski par.

Podsjetimo, Dora će se održati na Danima HRT-a. Skladbe je odabrao stručni ocjenivački sud, a na HRT ih je ove godine pristiglo više od 170, stoga se na nacionalnoj televiziji nadaju da ćemo dobiti predstavnika koji će na europskoj pozornici biti bolje plasiran nego proteklih nekoliko godina kada smo bilježili samo loše rezultate.

Tako će TV gledatelje kroz program prve večeri, u dvoranu Gervais, voditi zaštitni znak Hrvatskog radija - Radio Rijeke Robert Ferlin.

Voditeljica druge večeri, u režiji Danka Volarića, ju Daniela Trbović, a scenarist će biti Vojo Šiljak.

Voditelji ovogodišnjeg izravnog prijenosa Dore u režiji Ivana Miladinova iz dvorane Marino Cvetković biti iskusan HRT-ov voditeljski veteran Mirko Fodor s dvije šarmantne suvoditeljice, Ivom Šulentić i Jelenom Lešić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije