Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA TENISAČICA

Donna Vekić slavi u Osijeku sa svojim najdražim muškarcem

Donna Vekić
Foto: Instagram
1/4
14.05.2020.
u 17:05

Donna i Bruno pozirali su zagrljeni pokraj torte,a tenisačica je u manje od 24 sata dobila više od 7000 lajkova. Inače, tenisačicu na Instagramu prati 170 tisuća ljudi

Jedna od naših najboljih tenisačica Donna Vekić nakon početka pandemije koronavirusa otišla je u svoj Osijek, a na Instagramu je objavila fotografije s proslave rođendana svog brata Brune. Donna i Bruno pozirali su zagrljeni pokraj torte,a tenisačica je u manje od 24 sata dobila više od 7000 lajkova. Inače, tenisačicu na Instagramu prati 170 tisuća ljudi. 

Donna Vekić
1/6

Kako je kazala u nedavnom razgovoru za Večernji list, Donna je vrijeme u izolaciji iskoristila za učenje francuskog jezika,a  svaki joj dan počinje jutarnjom kavom.

Foto: Instagram screenshot

– Nakon toga odradim kondicijski trening kod kuće ili otrčim vani. Inače uživam u kuhanju, ali sad imam puno više vremena nego inače pa kuham nešto svaki dan, trudim se da bude što zdravije, ali ponekad ne mogu odoljeti palačinkama s Nutellom. Mislim da, što se više pridržavamo mjera i budemo disciplinirani, brže ćemo izaći iz ove situacije – optimistična je Donna koja je lani prekinula četverogodišnju vezu s tenisačem Stanislasom Wawrinkom. Otkrila je i što očekuje od budućeg partnera. 

– Mora imati puno razumijevanja i podrške, naravno u svakoj ozbiljnoj vezi to mora postojati s obje strane - rekla je Donna. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MichelleBW90
MichelleBW90
17:21 14.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​ki︆︅︆︅s︆︅​​sto​k​​.​c​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije