Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav preokret

Donedavno nisu razgovarali! Sprema se zaokret u kraljevskoj obitelji, ovo nitko nije očekivao

Foto: IPA/PIXSELL
1/10
16.01.2021.
u 16:47

Naime, u svađi nisu samo braća William i Harry čiji odnosi su nategnuti već od početka Harryjve veze s 'običnom' bivšom američkom glumicom, već i šogorice Meghan i Kate.

Svađa između vojvoda od Cambridgea i vojvoda od Sussexa već neko vrijeme puni stupce svih svjetskih medija.

Naime, u svađi nisu samo braća William i Harry čiji odnosi su nategnuti već od početka Harryjeve veze s 'običnom' bivšom američkom glumicom, već i šogorice Meghan i Kate. 

Harry i Meghan zbog cijele su se situacije odlučili preseliti u Ameriku i tamo započeti novi život daleko od kraljevske obitelji. Idila bez obitelji ipak nije predugo potrajala.  Kao i sve obitelji, vojvode nisu mogli dugo jedni bez drugih, pa su tako William i Kate odlučili ipak posjetiti mlade odmetnike u njihovom, 15 milijuna dolara vrijednom novom domu. 

Prema bliskom izvoru, braća se vesele što će provesti neko vrijeme zajedno, te razgovarati licem u lice, čim bude dozvoljeno i sigurno putovati zbog strogih 'lockdown' pravila koja su postavljena kako bi se suzbila pandemija koronavirusa. 

Prvi put bi se navodno sastali u Velikoj Britaniji za rođendan kraljice Elizabete u lipnju, no odmah nekoliko dana kasnije bi se William i Kate  trebali zaputiti s njima u Santa Barbaru. 
Braća su navodno blizu pomirbe, barem tako tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl koja kaže da im je odnos puno bolji nego što je bio, sada razgovaraju, a već neko vrijeme to nisu činili. Popravilo se to sve za vrijeme praznika, no još uvijek su, tvrdi Katie, dva brata koja imaju dva različita životna puta. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije