Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivani rasplet!

Don Damir Stojić nakon oštrih kritika pozirao s Valentićem: 'Stekao sam novog prijatelja'

Don Damir Stojić & Mario Valentić
Foto: Facebook
1/8
02.12.2020.
u 20:59

Nakon snimke na kojoj fitness trener i glumac Mario Valentić vježba u crkvi, u znaku protestiranja mjerama, Don Damir Stojić je pozirao s Valentićem na najnovijoj fotografiji.

Nakon što je na svom Facebook profilu objavio snimku na kojoj vježba u jednoj zagrebačkoj crkvi, a potom ju izbrisao, fitness treneru i bivšem glumcu Mariu Valentiću komentare je uputio i popularni Don Damir Stojić. Međutim, najnovija objava na Facebook stranici popularnog svećenika govori o novom prijateljstvu

Na fotografiji pozira zajedno s Valentićem koji je zbog videa postao meta oštrih kritika.

- Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala! - poručio je Stojić u objavi koju je u samo nekoliko trenutaka lajkalo tisuće pratitelja. U komentarima hvale njihovu pomirbu.

- Nedostajalo mi je malo mudrosti prije objavljivanja tog videa jer da sam bio mudriji ne bih ga objavio. Koristim priliku da se ispričam svim ljudima koji su na taj video gledali na način na koji nisam ja vidio i koje sam tim videom uvrijedio. To mi nije bila namjera ni najmanja. I sam sam vjernik i doista mi je žao. Ispričavam se svim ljudima koji su u tome vidjeli povredu sebe ili nečega što ih je povrijedilo - kazao nam je Valentić jučer nakon upita o događaju u crkvi.

Don Damir Stojić & Mario Valentić
1/8

- Ja se zaista nadam da gosp. Valentić i gosp. Cimerman nisu znali što čine. Jutros sam razgovarao s nadležnim crkvenim poglavarima i ovih dana ću vas detaljnije obavijestiti o zadovoljštini koju ćemo mi kao župna zajednica učiniti. Razmatramo o mogućnostima i potrebi prekršajne odnosno kaznene prijave. Navodno su neki od počinitelja izrazili žaljenje zbog počinjenog, stoga se iskreno nadamo ispravljanju ove situacije mirnim putem na dobro sviju - kazao je prije nego što se Valentić ispričao Don Damir Stojić.


Komentara 65

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:18 02.12.2020.

Mrzi grijeh a ne griješnika je OK, al ovaj tip je stvarno bud.letina koja je potpuno svjesno i planirano napravila zločin u crkvi.

LE
lector2corrector
05:22 03.12.2020.

Zaboravlja se da je g. Valentić glumac i treba mu medijske pažnje ... A novo prijateljstvo nastalo nakon najave sudske tužbe, po mom mišljenju, nije nikakvo prijateljstvo

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
08:40 03.12.2020.

Pobjedu u znanstveno utemeljenim mjerama odnosi genijalna odluka kojom je zabranjeno na prodajnim mjestima igara na sreću ispuniti listić za klađenje, ali je dozvoljeno ispuniti listić za loto. Virus dakako raspoznaje listiće i ako se kladite virus napada, a ako ispunjavate loto virus vam ne može ništa. Jasno, sve je to „struka i znanost“, a tkogod misli da je nešto neobično u tome da virus napada listić klađenja, ali ne napada listić za loto nije odgovoran građanin, ravnozemljaš je, teoretičar zavjere, neuk i priglup, opasan za okolinu, i bilo bi najbolje da ga se iz društva zauvijek eliminira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije