Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Domagoj i Morana: Nismo očekivali ni ulazak u finale

11.12.2017.
u 08:23

Uvijek su, kako ističu, poštovali mišljenje žirija te svaku kritiku primali kao konstruktivnu – to ih je i dovelo do velike pobjede

– Bila je to mješavina svega – od straha i lagane treme pa do ponosa i ushićenosti. Andrej i Marijan bili su nam su suparnici, a ujedno i favoriti, kao i mi njima, što je atmosferu učinilo posebnom – opisala nam je svoje osjećaje nakon posljednje epizode RTL–ova showa “Tri dva jedan – kuhaj!”.

Razumjeli se s Matom

Morana Mijač dio je dvojca koji je odnio pobjedu u subotu navečer. Njihovoj pobjedi i laskavoj tituli najboljih kuhara amatera 5. sezone showa pridonijeli su članovi obitelji i bivši natjecatelji koji su ih bodrili na setu. S njima su poslije, kako nam je otkrio Domagoj, slavili dugo u noć.

– Naša okolina je ponosna, a njihova podrška nam najviše znači – rekao nam je drugi dio pobjedničkog tandema Domagoj Žulj dodavši kako im, kada su se prijavljivali na show, ni na kraj pameti nije bilo da će dogurati do finala, a iznenađenje je tim veće što tijekom svih ovih emisija nisu važili za favorite. Nakon Silvijane i Marice, najviše se šanse davalo Marijanu i Andreju, no dugogodišnji prijatelji iz Zagreba, 25–godišnjaci Morana i Domagoj ostavili su ih iza sebe i kući ponijeli 50 tisuća kuna i kuhinju u vrijednosti od 30 tisuća kuna.

– Nismo došli kako bismo pobijedili, ali naravno da smo to priželjkivali. Prva namjera bila nam je zabava i iskušavanje svojih granica. Kada su rekli naša imena, čudom sam se čudio – kaže Domagoj. No, njihov finalni, mesni meni žiri je jednoglasno smatrao boljim od ribljeg menija koji su spremili otac i sin, Marijan i Andrej Mokos. Pobjednički tim nije nikada dobivao desetke, a često je bilo i dvojki. No, Morana i Domagoj to nikada nisu uzimali osobno niti se pretjerano ljutili. Uvijek su, kako ističu, poštovali mišljenje žirija te svaku kritiku primali kao konstruktivnu. Neki su im se suci ipak više svidjeli.

– Rekla bih da su nam, u vezi s kulinarskim stilom, Matina kuhinja i pristup namirnicama bili od početka bliski. Kroz cijeli show između Mate i nas postojalo je razumijevanje s obzirom na pristup kuhanju – otkriva Morana. Nju i Domagoja, prijatelje još iz školskih klupa, mnogi su i na setu pokušavali spojiti.

Kao brat i sestra

– Od početka smo u emisiji svima na meti kao odličan par, između nas postoji veliko prijateljstvo i poštovanje, ali bez kemije. Što se prijateljstva tiče – ono je doživotno – tvrdi Morana, a Domagoj je sličnog stava.

– Mislim da će svi oni koji su se nadali da će konačno zaiskriti među nama ostati razočarani, mi smo više na strani bratsko-sestrinskog odnosa – naglašava Domagoj. A što se kuhinje tiče i kome će ona pripasti – još su u dogovorima.

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije