Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona vjenčanja

Ovi estradni parovi odabrali su lipanj za svoje savršeno vjenčanje

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
13.06.2017.
u 08:28

Proteklog vikenda vjenčali su se kapetan Dinama Domagoj Antolić i ekonomistica Mateja Mitrović, a pred oltar je stala i bivša misica Maja Cvjetković i poduzetnik Andrija Kević

Ovog lipnja mnogima iz javnog života zvone svadbena zvona. Neki su već izrekli svoje zavjete, neki će to tek učiniti.

Kapetan Dinama Domagoj Antolić (26) i ekonomistica Mateja Mitrović proteklog vikenda vjenčali su se u crkvi Uznesenja Djevice Marije u zagrebačkom Stenjevcu. Antoliću je kum bio najbolji prijatelj Matej Bagarić, s kojim je išao u Dinamovu školu i potpisao prvi ugovor za Dinamo. Među uzvanicima bili su i brojni Antolićevi kolege poput Leonarda Mesarića, Marija Šituma, Andreja Kramarića, Petra Stojanovića, Domagoja Pavičića, Ivana Fiolića, Tomislava Mikulića i Ante Rukavine. Vesela svadbena zabava održana je u Golf & Country Clubu.

Zavjete ljubavi ovog su vikenda izmijenili i bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković (31) i poduzetnik, hotelijer Andrija Kević (50). Par se vjenčao na otoku Murteru, a Majina kuma bila je modna blogerica Magdalena Balenović. Vjenčanje su posebno uljepšale mladenkine prijateljice Iva Jerković i Antea Kodžoman. Supružnici će ovo ljeto postati roditelji djevojčice Vite.
U čarima bračnog života odnedavno uživa i 26-godišnja glumica Monika Mihajlović, koja se prije mjesec dana udala za 12 godina starijeg dugogodišnjeg partnera, pravnika i glazbenika Seada Berberovića. Sa svojim gostima slavili su u Bioparku Divlje vode pokraj Samobora koje je ona otkrila dok je snimala seriju “Kud puklo da puklo”.

– Planiramo putovanje pred kraj ove ili početkom iduće godine. Ne znamo kamo bismo išli, ali smislit ćemo nešto lijepo – otkrila je zvijezda predstave “Šegrt Hlapić”. Sredinom lipnja, nakon četiri godine ljubavi, u bračnu luku uplovit će i hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida (28) te bivša Kraljica Hrvatske Ivana Gugić. Par priprema veliku svečanost u Istri, a najvažniji uzvanik bit će njihov sin David, kojeg su dobili prije nešto manje od dvije godine.
– David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako je on u našem životu. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe – izjavila je Ivana.

Ivana je vjenčanje organizirala iz Ukrajine, gdje njihova mala obitelj živi jer 28-godišnji sportaš igra za Dinamo Kijev. Jedan od ključnih igrača obrane hrvatske reprezentacije i njegova odabranica ne kriju da bi željeli imati još djece. Još jedan nogometni reprezentativac sa svojom će odabranicom izmijeniti zavjete vječne ljubavi. Mateo Kovačić (23) vjenčat će se sa zaručnicom Izabel Andrijanić, s kojom je u vezi sedam godina, u crkvi u Sesvetskim Selima u kojoj su se kao srednjoškolci i zaljubili.

 

 

 

Mr. & Mrs. Kevic ❤️ #mylove

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

 

 

 

Happy birthday my love @mateokovacic8 🎂 May this year be the best one yet ❤️

A post shared by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

 

 

 

👰❤️ #mywedding #majacvjetkovickevic #love #pregnantbelly 👩‍👧

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije