Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadbena zvona

Domaći glumac uskoro pred oltarom: 'Rekla sam preglasno 'DA'! Za najveću ljubav'

Foto: Instagram screenshot
1/5
31.10.2019.
u 10:24

Zvijezda serije 'Na granici' Dino Rogić svoju je buduću suprugu upoznao u Sarajevu dok su još bili studenti.

Dino Rogić, poznatiji kao Jure Penava iz serije ''Na granici'', koja se već drugu sezonu prikazuje na Novoj TV, zaručio se nakon četiri godine veze.

– Naša prva zajednička fotka, a sada nakon više od četiri godine rekla sam preglasno DA za vječni smijeh, ludovanje, avanture, poštovanje, prijateljstvo i najveću ljubav ikad s najboljim partnerom ikad igdje! What you seek is seeking you – napisala je Mirna Dizdarević, buduća supruga simpatičnog glumca, ispod fotografije objavljene na društvenim mrežama. Kroz heštegove je otkrila i slatki nadimak buduće obitelji, Dizdarogići.

Foto: Instagram screenshot

Mirna i Dino sreću su podijelili s pratiteljima na Instagramu, a čestitala im je i glumica Martina Stjepanović, koja u seriji glumi njegovu suprugu, Lidiju.

– Rekao bih, budući da je pristala, da je prosidba prošla izvrsno. Ne bih rekao da je bila klasična romantična prosidba sa svijećama, ružama i zvjezdanim nebom, ali mogu otkriti da smo bili na planini i da sam radio sve što je živcira dok mi nije zaprijetila da mi jedino prsten može spasiti život. Tu sam izabrao život, zajednički. Planiram to od trenutka kad sam je upoznao, no kako ju je jako teško izbaciti iz takta i iživcirati, morao sam dugo planirati – rekao je Dino za Showbuzz. Nadodao je da vjeruje da je očekivala prosidbu, ali ne i u tom trenutku.

Upoznali su se u Sarajevu, kada su oboje još bili studenti. Dino je za portal ispričao kako vjeruje da su njegovi plesni pokreti bili ono čime ju je osvojio tada, a osvaja je i danas. O detaljima svadbe ipak još nije mogao ništa više reći.

Foto: Instagram screenshot

– Planirali smo jedno malo vjenčanje s 400 do 500 ljudi, šalim se, naravno. Još nemamo datum, ali ciljamo proljeće ili ljeto – otkrio je Dino.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije