Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Domaći glazbenik se požalio: Prije pandemije, godišnje bih znao prijeći i po 150.000 kilometara

Marko Škugor
Foto: Promo
1/3
25.02.2021.
u 06:30

– Pjesma “Kap vode” nastavlja se na uspjehe zadnje četiri pjesme u izdanju Zvuka Mediterana koje su snimljene u posljednjih godinu i pol. Sve su imale snažan start na YouTubeu, a danas imaju milijunske preglede. Ipak, ova pjesma nadogradila je cijelu priču, kazao je Škugor

Pjevač Marko Škugor (31) nedavno je izdao pjesmu “Kap vode”, koja je odmah postala hit u Hrvatskoj, ali i susjednoj Sloveniji. Spot na YouTubeu ima u 20 dana 300 tisuća pregleda, a kako nam je kazao Škugor, dosad je dobio već tridesetak upita da tu pjesmu dođe otpjevati kao prvi ples na vjenčanju.

– Pjesma “Kap vode” nastavlja se na uspjehe zadnje četiri pjesme u izdanju Zvuka Mediterana koje su snimljene u posljednjih godinu i pol. Sve su imale snažan start na YouTubeu, a danas imaju milijunske preglede. Ipak, ova pjesma nadogradila je cijelu priču tako da smo se nekoliko dana zadržali na broju jedan slovenskog trendinga, dok smo kući došli do broja pet – kaže nam Škugor o pjesmi za koju je tekst napisao Josip Ralašić, a glazbu Marko Tomasović. Uvjeren je da će “Kap vode” postati jedan od njegovih najvećih hitova.

– S Markom nisam prije surađivao, ali znao sam, kako onda tako sad još i više, da je jedan od najvećih profesionalaca u ovom poslu – ističe Škugor. Spot za “Kap vode” sniman je u Sloveniji, a zanimljivo je da se u njemu pojavljuje tek vjenčani mladi bračni par, koji je tako na najbolji način dočarao emocije.

Škugor je, kao i svi glazbenici, posljednje mjesece provodio doma, a tome su se najviše radovali sinovi Andrija i Petar.

– Godišnje bih znao prijeći i po 150.000 kilometara, tako da me sigurno pola godine ne bi bilo kući. Sinovi su se navikli da je tata kući, a ja uživam s njima svaki dan – kazao nam je Škugor i dodao da je u karanteni otkrio nove talente pa je napisao 13-14 pjesama. Prije nego što snimi te pjesme, već ovog proljeća izlazi mu novi album.

 

Ključne riječi

Komentara 3

JA
jadnatikoza
08:22 25.02.2021.

Zamisli kako je tek Škori. On više nije znao gdje bi pare cijedio pa morao u političke vode rigidne desnice, a i stranku je bome prigodno nazvao - Imovinski pokret

DU
Deleted user
07:57 25.02.2021.

da nema vecernjaka nikad ne bih cuo za ove magove svjetske estrade - ko je ovaj lik?!?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:00 25.02.2021.

Nije li to od starog Škukora, menagera, sin? Akoje, nije čudo da mu je svaka pesma hit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije