Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA IGRE

Domaćem bendu stvari odlično stoje na domaćem terenu tako i u regiji

Pravila igre
Foto: Petar Krajačić Vilović
1/3
13.03.2018.
u 12:10

“Probili smo granicu od 100.000 YouTube pregleda u samo 7 dana. Naš novi singl "Kako nam stvari stoje” ima 110 000 pregleda !! Dragi naši hvala vam od ️ na svakom pogledu i svakom komentaru. Idemo dalje po novih 100.000.”- poručuju dečki na društvenim mrežama.

Nakon objave drugog singla , kojim najavljuju novi album,  zagrebački bend Pravila igre  radi punom parom.

Prvi koncert, nakon izlaska nove  pjesme održali su humanitarno. “Koncert iznenađenja “ pripremili su za svoju publiku u Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb.

“Posjetili smo naše prijatelje u “Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom” i održali smo mali koncert iznenađenja, a zauzvrat dobili puno ljubavi i osmijeha koje nećemo zaboraviti! Ekipa, hvala na gostoprimstvu i vidimo se opet! “ emotivnom porukom zahvalili su se svojoj publici

 

Tjedan dana od objave spota na YouTubeu  konstantno su “ u trendovima”  što im se nikada ranije nije događalo

Obično nakon tri dana prikazivanja, trend “pregleda” pada jer pojavljuju se novi video potovi i zanimljivosti. Mi smo i nakon 7 dana tu i najveće moguće hvala našoj publici na tome.” -  kaže nam Ivan Penezić iz Pravila Igre.

“Probili smo granicu od 100.000 YouTube pregleda u samo 7 dana. Naš novi singl "Kako nam stvari stoje” ima 110 000 pregleda !! Dragi naši hvala vam od na svakom pogledu i svakom komentaru. Idemo dalje po novih 100.000.”- poručuju  dečki na društvenim mrežama.

Ovom mladom zagrebačkom bendu u glazbenom životu ”stvari dobro stoje”  na domaćem terenu , a svojim glasom osvajaju I regiju. Nakon regionalne premijere pjesme na najslušanijim radijskim postajama dečki su na Dan žena posjetili Sloveniju i održali mini koncert  na njihovoj najslušanijoj radijskoj  postaji :  “Sretni smo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju I vole. Glazba  nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije. Uživamo u tome.”

Uživala je i publika u Sloveniji u njihovoj svirci i pjesmu, a pokazali su se i pravim džentlmenima, jer sve dame su darivali ružama i slatkišima na njihov dan.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:37 13.03.2018.

dobro stoje u regiji/Slovenija,Mađarska Austrija Italija/ ili u regionu/bosna,Srbija,CG/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije