Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavila bez teksta

Domaća voditeljica u 50. godini pokazala nikad mršaviju figuru, javile se i kolegice

Foto: Instagram
1/14
26.05.2020.
u 12:39

Barbara se godinama borila s viškom kilograma, no u posljednje vrijeme ne prestaje privlačiti pozornost svojom novom linijom.

HRT-ova voditeljica Barbara Kolar i u petom desetljeću svojom figurom sve ostavlja bez daha. Barbara se godinama borila s viškom kilograma, no u posljednje vrijeme ne prestaje privlačiti pozornost svojom novom linijom.

1/4

Na društvenim mrežama pohvalila se nikad vitkijom figurom i dobila same pohvale, a u komentarima su se javila i njezine kolegice.

"Jedna radna", napisala je Barbara uz fotografiju na kojoj pozira u ljubičastoj haljini bez naramenica. 

Foto: Instagram screenshot

"Komad!!", napisala joj je RTL-ova voditeljica Antonija Blaće, a javila se i Marijana Batinić.

"Divna", napisala je Marijana. 

Fotografija je vrlo brzo prikupila više od tisuću lajkova i na desetke komentara podrške i komplimenata.

Ključne riječi

Komentara 4

BR
Brandfackel2
14:23 26.05.2020.

Desetljeća patnje i odricanja kako bi se objavila jedna kosturolika bakica, koliko je to pametno, ne znam... I koji je cilj? Bude neki balavac masturburao na njenu sliku? Barbara i bucmasta bijaše zgodna pa nema potrebe da mršavost propagirate kao nešto neupitno pozitivno. Meni osobno je draže npr. 75 godina umjereno uživati u hrani sa neznatnim viškom kilograma nego se 80 godina patiti sa onim bljutavim biljkama i sjemenkama da bi se netko divio mojoj figuri.

SA
sasoon
13:17 26.05.2020.

Nije u petom, već je u šestom desetljeću

Avatar drug Joža
drug Joža
16:13 27.05.2020.

1) Ako je napunila 50. onda je u 6-om desetljeću, to bi trebali znati u osnovnoj školi 2) vitku liniju ima?!? Ozbiljno? Koliko djece je rodila? Nula? Što je fizički radila u životu? Ništa! Svu zaradu i svo vrijeme troši na sebe da što bolje izgleda u javnosti. Ovakva osoba ne bi trebala biti uzor nikome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije