Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Domaća glumica vrlo brzo želi jednu izgubljenu vezu nadoknaditi drugom

Ivana Roščić
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/5
16.06.2019.
u 09:40

Priželjkujući vječni život, ima potrebu za odobravanjem i uvijek se nada velikoj slavi do koje će stići. Bez ljubavi, pažnje, pohvala i aplauza ona bi “uvenula”.

Glumica Ivana Roščić nježna lica puna je strasti, seksepila, fizičke i emocionalne energije koja se može manifestirati na puno načina. Ona ne može proći nezapaženo čak ni kada navuče “veo” tajanstvenosti.

Priželjkujući vječni život, ima potrebu za odobravanjem i uvijek se nada velikoj slavi do koje će stići. Bez ljubavi, pažnje, pohvala i aplauza ona bi “uvenula”. Kada se otvori za ulogu, tada se osjeti njezina strast i nadahnuće. Ona bi u hollywoodskim uvjetima bila vrlo tražena, a pogotovu za psihološke trilere, za uloge preljubnica, seksualnih specifičnosti, ali i za uloge nacionalnih heroina ili tajnih agentica. Ivana ima izražen zaštitnički instinkt za ugrožene i magično djelovanje na druge ljude. Ona je inspiracija drugima. Iznimno se dobro snalazi u kriznim situacijama. Ima maštu i intuiciju.

Privatno zna pokazati pravu erupciju emocija i ambicija. Tu bujicu energije vrlo joj je teško usmjeriti i kontrolirati. Zato ima tvrdoglavost kao fasadu za prikrivanje svojih slabosti. Mjesec u Lavu u napetom odnosu upućuje na njezine pretke koji su izgubili moć, a nju potiče da se trudi biti u trendu, da bude viđena i zamijećena. Ima potrebu za predavanjem, propovijedanjem, pokazivanjem znanja (jer znanje daje slobodu). Uvjerenja su joj istinski emocionalna, a ne dogmatična. Sklona vegetarijanstvu, veganstvu (iz uvjerenja). Ivana velikodušno dijeli svoju energiju, vrijeme i svoj novac s drugima.

Također rado dijeli svoja iskustva i znanja. S velikim zadovoljstvom ohrabruje i potiče druge dajući im poticaj. Puno je emocionalne akcije u životu ove glumice kako zbog vanjskih događaja tako i zbog unutarnjih emocionalnih konflikata. Kada se osjeti odbijenom, ona će hladno reagirati kako bi prikrila svoju povrijeđenost. Kada je u emocionalnoj traumi, tada se nastoji isključiti ili učiniti neki drastičan potez, npr. putovati na neobične destinacije ili npr. preseliti se. Ona prijatelje doživljava kao obitelj. Prijatelji su joj različite dobi, podrijetla, kultura i ideja, a Ivanu smatraju uzbudljivom. U svojoj je obitelji crna ovca. Treba biti aktivna i u pokretu (sport plus intelektualni napori) kako bi se oslobađali stres i napetost. Ima istinski talent ne samo za glumu nego i za dizajn, kao make-up artist, za pisanje i za druge poslove vezane za estetski dojam.

Lako se i strastveno zaljubi, vrlo brzo želi jednu izgubljenu vezu nadoknaditi drugom. Kada voli, a pogotovu kada je zaljubljena, tada to prelazi sve granice. U izboru partnera ima sklonost k “uspješnoj” osobi. Partner treba imati neki poseban talent koji ga izdvaja od drugih. U vremenskim ciklusima od oko sedam godina Ivanin život postaje izuzetno zanimljiv i pun događaja i promjena. Ova je godina gotovo mirna, ali u 2021. i 2022. dolaze novi zaokreti u karijeri i u privatnom životu. 

Više o astrologiji pronađite na stranici www.andelkasubasic.com. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije