Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Domaća glumica udala se u tajnosti za političara, a sada čekaju prvo dijete

Marija Borić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
10.10.2019.
u 07:00

Marija Borić u svibnju je rekla sudbonosno 'da' Branimiru Jerneiću i par sada čeka prvo dijete.

Domaća glumica Marija Borić u svibnju ove godine izgovorila je sudbonosno ''da'' dugogodišnjem partneru Branimiru Jerneiću, HDZ-ovcu i savjetniku ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, a sada Gloria doznaje da par očekuje prinovu na proljeće.

- Super se osjećam, uživam u svom “drugom stanju” i sretna sam jer nemam nikakvih tegoba. Možda su za to zaslužni i geni: moja mama Nada rekla mi je da su sve tri njezine trudnoće prošle bez problema, a i moja starija sestra Kata, koja je rodila dvije djevojčice, također nije imala nikakvih komplikacija. Nadam se da će tako biti i sa mnom. Zaobišle su me jutarnje mučnine, nemam nekih posebnih želja što se tiče hrane, a da mi trbuh ne raste i ne bole me grudi, ne bih niti osjećala da sam trudna - rekla je Marija i potvrdila da u proljeće stiže sin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Bila je to savršena nedjelja • 🤵💍👰❤ . . . 📷➡️ @matejavrckovic

A post shared by Marija Jerneić (@maraboop) on

Podsjetimo, Borić se udala u tajnosti, a javnost ne bi ni doznala za taj događaj da se na društvenim mrežama nisu pojavile fotografije s vjenčanja. Prvo je na Instagramu glumica Lana Gojak objavila fotografiju Marije Borić u vjenčanici, zajedno s djeverušama i uzvanicima, a onda su drugi sudionici vjenčanja objavili i svoje fotografije, no bez Marije. Među njima su bili i PR-ovac Davor Grgin, atletičarka Sandra Perković, glumica i producentica Jelena Veljača, te voditeljica Ana Radišić. 

Jerneić i Borić su cijelo vrijeme uspješno skrivali svoju vezu, pa njihovih zajedničkih fotografija nema na njihovim profilima na društvenim mrežama. Jedino je Jerneić jednom objavio fotografiju na kojoj je tagirao OPG Borić, kojeg Marija ima s obitelji u rodnim Stubičkim Toplicama. Ipak, zajedničku fotografiju pronašli smo na profilu Marijine prijateljice Sandre Perković. Radilo se o zajedničkoj večeri kod Sandre, a preko puta atletske zvijezde sjede upravo Jerneić i Borić. Sandra je tada u opisu slike objavila tag #zagorska ekipa. 

Ključne riječi

Komentara 8

CH
che99
07:44 10.10.2019.

on je meni jednostavno.... presladak!!!! frajerčina, kao da je iz hdz-a

ZE
zelenakrava
00:26 11.10.2019.

Djevojka je super . Oduvjek mi se sviđala.Mislim da sam je prvi puta gledao u Ratkajevima(ili se varam). Zapamtio sam je jer je kćerka Tomislava Borića,pjevača sa Krapinskih festivala tamo šezdesetih godina koji je ,čini mi se radio u Vjesniku kao grafički radnik. Negdje sam pročitao da je bio doušnik UDB-e. To ne mora odmah biti tako loše. Pa neki od doušnika UDB-e osnovali su HDZ.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:21 10.10.2019.

Hajde dobro, perike su skupe, al barem čarape nisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije