Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna je

Domaća glumica ne skriva novu ljubav, zaljubila se u kolegu iz serije

Foto: Nova TV
1/6
23.10.2019.
u 08:37

Jagoda Kumrić u vezi je s tri godine mlađim glumcem Konstantinom Haagom.

Za glumicu Jagodu Kumrić ova godina donijela je mnogo novosti. Nakon četiri godine stanke vratila se glumi u seriji "Drugo ime ljubavi" koju  pratimo na Novoj TV, a zbog uloge svoju adresu u Splitu zamijenila je onom u Zagrebu.

U razdoblju u kojem je pauzirala od glume 27-godišnja Jagoda završila je studij glume i postala mama male Nastasje. 

– Izazov je biti samohrana mama jer si zapravo stalno sam i nitko te ne može zamijeniti ni pola sata, ali ja ipak imam sreću što imam  roditelje koji su uz mene i braću koja ulete kad mi treba. Mogu ih uvijek nazvati i znam da će uskočiti ako nešto zapne. To je olakotna okolnost i znam da ima mnogo žena koje nemaju oslonac u tom smislu – rekla nam je nedavno u intervjuu Jagoda i dodala kako je otac njezine Nastasje uključen u njezin odgoj.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Nova uloga Jagodi je donijela i novu ljubav. Kako piše Story, na setu serije zaljubila se u kolegu Konstantina Haaga. Zajedno su nedavno snimljeni kako ruku pod ruku šeću središtem Zagreba, a za Story je Jagoda rekla kako sada proživljava divno razdoblje jer ima predivnu djevojčicu s čijim je tatom u korektnim odnosima, radi posao koji voli i dodala je kako je u sretnoj vezi s osobom koja joj pruža veliku podršku. 

 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:50 23.10.2019.

ona je dobra glumica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije