Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astroanaliza

Domaća glumica ne voli odbijanje i važni su joj osjećaji

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/6
17.01.2020.
u 07:00

Sve što radi čini potpuno angažirano. Jedino je važno da joj se osiguraju potrebni uvjeti za posao koji joj omogućuju koncentriranost, isključenost od realnosti. Nekada je vrlo zahtjevna.

Lijepa glumica Nataša Janjić umjetnica je koja se vrlo brzo i s lakoćom, poput kameleona, transformira. Izvrsni intelektualni potencijali, verbalno izražavanje, prekrasan pjevački talent omogućuju joj da se isproba u različitim žanrovima: od uloga u mjuziklu pa do snažnih karakternih uloga.

Sve što radi čini potpuno angažirano. Jedino je važno da joj se osiguraju potrebni uvjeti za posao koji joj omogućuju koncentriranost, isključenost od realnosti. Nekada je vrlo zahtjevna. U osobnim odnosima dugo vremena joj treba da se osjeća sigurnom.
Ona se plaši za ljubav, ne dopušta da joj se netko potpuno približi. Nataša u bliskim odnosima bilo koje prirode, ali i u socijalnoj interakciji, ni pod koju cijenu ne podnosi odbijanje. Intenzivni unutarnji osjećaji ljubomore i posesivnosti sastavni su dio njezine osobnosti.

Voli nametnuti osjećaj "ako nekoga voliš, moraš biti spreman umrijeti za njega". To znači da je, uz njezin šarm, vrlo teško odbiti zahtjeve. Nataša Janjić ima sadržajan život te poslovnu sposobnost i poduzetnost. Ipak su joj važniji vlastiti osjećaji od partnerovih. Ako joj partner ne dopušta dominaciju, veza i brak ne mogu opstati i raskidaju se prije ili kasnije.

Ona reagira vrlo pozitivno, optimistično i s entuzijazmom gotovo na sve. Mjesec u Strijelcu daje joj potrebu za konstantnim kretanjem – fizičkim ili ''virtualnim'' (u mašti, na intelektualnom području). Nestrpljiva je u prometu, pogotovo ako zapne u koloni, iza kamiona ili u usporenom prometu. Vesela je i nikada nije dosadna. Voli ukusnu hranu koja je malo prejaka za njezin metabolizam.

Očekuje je vrlo izazovna godina u kojoj će morati balansirati između poslovnih i obiteljskih obveza. Prolazi fazu sazrijevanja, a sazrijevati se mora uz probleme i neželjene situacije. No život se uvijek pobrine da kompenzira ono što nam nedostaje. Važno je sačuvati zdravlje, čak i kada su događaji izvan kontrole i kada je zbog njih tužna.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

Komentara 1

PR
predator57
07:34 17.01.2020.

Ta je za mene koja ne voli odbijanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije