Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON LARINOG IZBORA

Domaća glumica najavila novi projekt s poznatim licem: 'Zajedno smo rušili scenografiju'

Ornela Vištica
Foto: Žarko Bapšić/PIXSELL
1/5
01.09.2019.
u 23:00

Kao Mladen i Ornela sukobili smo se jedino zbog čokoladice iz automata na zagrebačkom velesajmu, a kao Alen i Karmen smo znali srušiti scenografiju na snimanju. Veliko obostrano poštovanje i glumačko razumijevanje nas ponovno stavlja u zajednički kadar - napisala je Ornela

Ornela Vištica postala je poznata hrvatskoj javnosti kada je od 2011. do 2013.  glumila Karmen u seriji "Larin izbor". Tamo je najviše scena imala s Mladenom Vulićem koji je igrao Alena.

Stoga će mnoge razveseliti vijest kako ćemo ih uskoro ponovno gledati zajedno.  Ornela je na Facebooku objavila zajedničku fotografiju i najavila novi projekt. 

Naša glumica 

- Sutra smo ponovno zajedno ispred kamere. Nikad neću zaboraviti njegov pristup prema meni i vođenje kroz više od 100 scena koje smo odigrali u Larinom izboru.  Kao Mladen i Ornela sukobili smo se jedino zbog čokoladice iz automata na zagrebačkom velesajmu, a kao Alen i Karmen smo znali srušiti scenografiju na snimanju. Veliko obostrano poštovanje i glumačko razumijevanje nas ponovno stavlja u zajednički kadar.  Vjerujem, kako će vam se svidjeti naša nova glumačka poslastica - napisala je Ornela. 

Ključne riječi

Komentara 5

ME
Mesko
06:40 02.09.2019.

Domaća glumica iz Mostara?

Avatar comparator
comparator
23:24 01.09.2019.

Još samo ovo večeras . Ornela je predivno lice koje odmara dušu i za koje s sigurnošću mogu reći da je najljepše prirodno lice forever..

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
01:38 02.09.2019.

Dobra je Ornelica. Obozavam je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije