Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uznemirujuće

Dom hollywoodske ljepotice u opasnosti od požara, otišla sa zabave kad je čula vijesti

Nicole Kidman
Foto: PA Images/PIXSELL/Reuters
1/4
06.01.2020.
u 07:00

Glumcu Russellu Croweu je u studenom prošle godine izgorilo imanje u Australiji, a sada ista sudbina prijeti domu Nicole Kidman.

Stravični požari koji haraju Australijom nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Cijeli je svijet u nevjerici dok milijune hektara naseljene površine guta plamen, a trenutačan je broj stradalih osoba 19. Prema nekim procjenama život u stihiji izgubilo je čak 500 milijuna životinja i biljaka, a posljedice nisu zaobišle ni hollywoodske zvijezde.

Naime, glumica Nicole Kidman po dolasku na zabavu uoči dodjele Zlatnih globusa doznala je da je njezin dom u Sidneyju pod vatrenom prijetnjom, javlja Page Six.

U suzama napustila zabavu


– Poprilično sam rastrojena zbog svega što se događa trenutačno u Australiji – rekla je medijima pri ulasku u vilu Virgina Robinson Gardens.

Osim što je kasnila na zabavu, 52-godišnja glumica nakon formalnog slikanja jedva je zadržala suze te je ipak odlučila otići nakon samo 15 minuta. Potaknuta stravičnim ishodima požara odlučila je, kao i mnoge poznate osobe iz svijeta glazbe i filma, donirati sredstva za tamošnje vatrogasne službe. Slavni su objavama na društvenim mrežama Australcima pružili podršku, a među prvima bila je pjevačica Pink koja je donirala 500 tisuća dolara (3.337 mil. kuna).


– Potpuno sam shrvana dok gledam što se trenutačno događa u Australiji. Doniram izravno 500.000 dolara lokalnim vatrogasnim službama koje se bore na frontu. Moje je srce s našim prijateljima i obitelji u Oz-u – napisala je na Twitteru priloživši fotografiju s poveznicama za doniranje.

Ljudi su u strahu

Inače, požari traju od listopada prošle godine, a sredinom studenoga oskarovcu Russellu Croweu izgorjelo je imanje.

– Nisam u Australiji. Moja je obitelj na sigurnome, okružena prijateljima. Požar se jučer proširio do mog posjeda. Moje je srce sa svima u dolini – napisao je Russell tada na Twitteru. – Izgubili smo dvije kuće, ali možemo biti sretni – zaključio je ukratko glumac i zahvalio svima koji su na terenu i gase požare. – Životinje s farme nisu stradale u požaru i zbrinute su – dodao je.

Australska glumica i komičarka Celeste Barber objavila je fotografije požarom zahvaćene kuće svoje punice i poručila kako su svi uplašeni i da trebaju pomoć. Osim nje, reperica Iggy Azalea pozvala je svoje pratitelje na Instagramu da doniraju sredstva za spas koala i njihova staništa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije