Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Split

Dolores i Dikan na baletu kod Duška Mucala

HNK Split (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/5
17.10.2010.
u 19:29

Dolores Lambaši drugi je čin bio mnogo dinamičniji od prvoga, a Radeljak je predstavu ocijenio divnom. Drago mu je zbog Almire i Mucala, uvjeren je da će Mucalo biti dobar intendant.

V. d. intendanta HNK Split Duško Mucalo na svojoj prvoj premijeri, baleta “Giselle” kojim je otvorena kazališna sezona, u teatru je dočekao i poljubio prvu damu Gradskog vijeća Nevenku Bečić, sestru gradonačelnika Željka Keruma. Došla mu je dati punu potporu. Nisu joj smetali fotoaparati, kamere i novinari. Nakon predstave izjavila je da je prezadovoljna.

– Iz svih zrači ležernost. Ovo je dokaz da smo napravili dobar potez kad smo Mucala imenovali za v. d. intendanta, istaknula je Nevenka Bečić.

Brat joj je nije pojavio, ali stigli su inženjer Josip Radeljak Dikan s glumicom Dolores Lambašom te redatelj Jakov Sedlar.

Mucalo je sve počastio bijelom tortom istaknuvši kako je za sve zaslužna Almira Osmanović.

– S obzirom na to da je sezona otvorena u neobičnim uvjetima, od sveg srca zahvaljujem svim zaposlenicima HNK koji su pokazali da su iznad svih dnevnopolitičkih priča, rekao je uzbuđeni Duško Mucalo.

Dolores Lambaši drugi je čin bio mnogo dinamičniji od prvoga, a Radeljak je predstavu ocijenio divnom. Drago mu je zbog Almire i Mucala, uvjeren je da će Mucalo biti dobar intendant.

Premijera, prema ocjeni nekih kritičara, nije bila spektakularna. Malo se radilo, sve je bilo “na brzinu”. No baletnom prvaku HNK Zagreb Azamatu Nabiullinu jako se dopala. Drago mu je zbog ansambla i Almire. Irina Čaban koja je igrala Giselle je bila sjajna kao i novi solist Vlad Ilicenco. A Duško Mucalo obećao je do Nove godine još tri premijere.

Komentara 9

DO
doktorica
10:38 18.10.2010.

i stigli su inženjer Josip Radeljak Dikan ......inžinjer magle?!

KR
krilnik2
23:11 20.10.2010.

A sto je Dolores pila u poluvremenu? Espresso sa slagom ili Coca Colu? Kakove cipele je imala? Koje boje?

FI
fićo
19:35 17.10.2010.

joj kooja krema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije