Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
različite sudbine

Dok se mlađa obračunava s bivšim, starija kći najbogatije Hrvatice pokazuje dekolte

Foto: PA/Pixsell
1/7
06.12.2019.
u 21:36

Inače, prije nekoliko dana, njezina sestra Petra otvorila je profil na Instagramu i preko ove društvene mreže odlučila je otvoreno reći pravu istinu o svom bivšem suprugu Jamesu Stuntu.

Kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, Tamara objavila je fotografiju kojom je poželjela dočarati ugođaj u domu prije Božića, ali njezina haljina s dubokim sekolteom ukrala je svu pažnju. 

Tamara je, pozirajući u crvenom objavila kako joj je ovo najdraže razdoblje u godini. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favourite time of year🎄

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Inače, prije nekoliko dana, njezina sestra Petra otvorila je profil na Instagramu i preko ove društvene mreže odlučila je otvoreno reći pravu istinu o svom bivšem suprugu Jamesu Stuntu

– Ovaj čovjek nikada nije bio milijarder. Naivno sam financirala cijeli njegov život tijekom našeg braka, plaćala njegove automobile, satove, umjetničke slike... Od mog oca posudio je i 10 milijuna funti za posao koji mu je propao – napisala je Petra na Instagramu i dodala kako nerado iznosi prljavo rublje bivšeg muža, ali svojim ponašanjem i prijetnjama nakon razvoda natjerao ju je na ovaj korak.

Petra koja s Jamesom ima troje djece kaže kako je njezin bivši suprug bio čista prevara i kako se hvalio poslovnim carstvom koji je sam izgradio, a zapravo ga je  financirala ona, dok je on uglavnom nadrogiran ležao u krevetu. – Krivim sebe što sam stvorila takvo čudovište kakvo je on danas – napisala je Petra, a kasnije je sve tri objave o bivšem suprugu ipak uklonila s Instagrama. Napisala je i kako je javno odlučila otkriti kakav je James nakon što joj je poslao poruku u kojoj je napisao kako se nada da će joj nerođeno dijete umrijeti zbog AIDS-a. 

Naime, Petra je sada zaručena za Sama Palmera s kojim očekuje dijete. U objavama koje je napisala na Instagramu napisala je i kako je Jamesu u brakorazvodnoj parnici dala milijune, a on njihovu djecu više ne zove i ne trudi se uopće viđati ih. Petra i James upoznali su se 2006. godine i vjenčali su se 2011. godine u Rimu na vjenčanju na kojem je bila pozvana svjetska elita i koje je stajalo 11 milijuna funti. 

Komentara 1

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
21:53 06.12.2019.

Dno dna, VL, dno dna.... jeste za neku stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije