Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
termin se bliži

Dok je on u Americi, supruga kralja estrade priprema se za porod, a zna se i ime prinove

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
09.11.2019.
u 11:36

Popularni Jole ovih dana pjeva za hrvatsku dijasporu u Australiji i Americi, a njegova trudna supruga Ana odbrojava tjedne do odlaska u rodilište.

Jole je trenutno na turneji na dva kontinenta, a uz njegovu suprugu Anu, koja će se za manje od mjesec dana zaputiti u rodilište i roditi njihovo četvrto dijete, su njihove kćeri Iva, Ema i Tia. Kako piše Gloria, brojne pripreme za dolazak sinčića privode se kraju, a čeka se i Jolu da se vrati s turneje.

- Nedavno smo napokon odabrali ime za našeg dječačića. Ne znam kako je u drugim obiteljima, ali mi smo gotovo pola godine tražili ime koje će zadovoljiti i nas i naše djevojčice - piše Ana u svom trudničkom dnevniku za spomenuti magazin.

Najponosnija sestra je Iva jer će njezin braco biti njezin imenjak - Ivan. Osim toga, nosit će ime Jolinog oca pa djeda jako veseli što će se prvi unuk zvati po njemu, ali par je odlučio da će dječačić imati dva imena. 

- Odmah smo dogovorili da će sin imati dva imena, sad moramo odlučiti o ovom drugom. Razmišljamo o nekom tradicionalnom dalmatinskom, poput Luka i slično - otkrila je.

Podsjetimo, par je u lipnju otkrio da im na svijet stiže četvrto dijete.

- Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj - kazao je tada pjevač za Gloriju dok je njegova supruga bila u trećem mjesecu trudnoće.

Osim presretnih roditelja prinovi se neizmjerno vesele i njihove tri kćeri: 12-godišnja Iva,  desetogodišnja Ema i  te sedmogodišnja Tia. 

- Prva dva i pol mjeseca su mi bila prilično teška, i to ne samo radi bolova u vratu. No, sada sam odlično, nemam mučnina, a udebljala sam se svega par kilograma -  otkrila je Ana Čagalj u lipnju, a kako tada nisu znali radi li se o dječaku i djevojčici, otkrili su što priželjkuju.

 - Naravno da bismo oboje voljeli imati i muško dijete, no najvažnije nam je da sve prođe u redu i da beba bude živa i zdrava - rekao je jednom prilikom Jole koji je sa svojom obitelji sretnu vijest nedavno proslavio putovanjem u Disneyland.  

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
11:51 09.11.2019.

Ova ima toliko plastike po sebi da će se raspasti prilikom poroda

KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
12:06 09.11.2019.

Tko je otac?

ZO
Zooltan
11:45 09.11.2019.

Do sada su sve trudnice rodile pa bude i ona, valjda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije