Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28. dodjela

Dojmovi poznatih s najprestižnije medijske nagrade: 'Dodijelili smo još jedan buket ruža'

Foto: Kolaž/Instagram
1/13
19.03.2022.
u 11:45

Na dodjeli Večernjakove ruže poznati su se nakon duge dvije pandemijske godine ponovno družili, a koliko su uživali pokazuju i njihove objave na društvenim mražama.

Sinoć se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu održala 28. dodjela prestižne medijske nagrade Večernjakove ruže. Uigrani voditeljski dvojac Doris Pinčić i Duško Ćurlić vodio je gledatelje, koji su dodjelu mogli pratiti u izravnom prijenosu na prvom programu HRT-a, kroz osam kategorija.

Ruža se nakon dvije teške pandemijske godine održala u duhu starog normalnog, a mnogi poznati našli su se među uzvanicima te se sjajno zabavili. Neki od njih podijelili su djelić atmosfere na svojim društvenim mrežama.

Pjevačica Indira Levak podijelila je fotografiju s influencericom Ellom Dvornik-Pearce s crvenog tepiha. "Večernjakova ruža danas je ostala bez latice. A uskoro će ostati i bez nagrada. Ella i ja sve ćemo uzeti", napisala je referirajući se prvo na svoj modni odabir. Istu fotografiju je objavila i Ella te se našalila. "Hvala na prijevozu", poručila je Ella Indiri. Influencerica je na svojim društvenim mrežama objavila mnoštvo fotografija s dodjele te pokazala koliko je uživala i s kim se družila.Ella i Indira uručile su nagrade dobitnicima. Ella i  glazbenik Davor Gobac uručili su nagradu za radijsku emisiju godine, a Indira je s glazbenikom Nikšom Bratoš obznanila dobitnika u kategoriji TV osobe godine.

Influenceri Petra Dimić i Marco Cuccurin, koji glume u seriji 'Teini dnevnici' koja je osvojila Večernjakovu ružu u kategoriji digitalna ruža, na svojim su društvenim mrežama objavili svoje dojmove. Jedan od videa je i onaj u kojem ne mogu sakriti veselje. 'Osvojili smo', govori Marco koji se ne može prestati smijati.

Voditeljica Doris Pinčić na ovoj društvenoj mreži se javila nakon dodjele. "Pobjegao mi je Duško, ali dodijelili smo još jedan buket ruža", napisala je.

Lovkinja iz popularnog kviza 'Potjera' Morana Zibar na svojim je društvenim mrežama podijelila fotografiju s kolegom Mladenom Vukorepom. "Gospon i gospođa su malo izašli", napisala je. Objavila je fotografiju i s Indirom. "Kad mi fali struje, prištekam se na ovu ženu", napisala je.

Foto: Instagram
Producentica prijenosa Uršula Tolj na svojim je društvenim mrežama pokazala kako su tekle pripreme. Objavila je fotografiju s voditeljima prije same dodjele, a na jednoj se fotografiji vidi kako Doris ponavlja tekst. Video u kojem pokazuje kako se priprema objavila je i pjevačica Nina Badrić. Fotografiju s crvenog tepiha sa svojim je pratitlejima podijelila i pjevačica Albina Grčić te pokazala u čijem društvu uživa.

Dame su prošetale u glamuroznim izdanjima koja su pokazale i na društvenim mrežama. Borna Kotromanić objavila je fotografiju prije nego je krenula do HNK. "Spremna za Večernjakovu ružu", kratko je napisala.

VIDEO Na 28. Večernjakovoj ruži dodijeljene su nagrade najboljima u 2021. godini

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije