Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emmy awards

Dodjelu obilježio poljubac Nicole Kidman i njezina supruga iz serije

Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.09.2017.
u 08:44

Na sinoć održanoj 69. dodjeli nagrada Emmy najviše razloga za slavlje imale su ekipe televizijskih serija "Sluškinjine tajne" i "Male laži".

Sinoć je u Los Angelesu održana 69. dodjela nagrada Emmy za najbolja televizijska ostvarenja. Najviše nagrada odnijela je hvaljena serija  "Sluškinjine priče".

Ova serija osvojila je Emmy u kategoriji najbolje dramske serije. Emmy za najbolju glavnu glumicu u kategoriji dramske serije osvojila je Elisabeth Moss iz serije "Sluškinjine priče", glumica Ann Dowd iz iste serije proglašena je najboljom sporednom glumicom.

U ostalim kategorijama ova serija dobila je još tri Emmyja. Nagradu za najbolju komediju osvojila je serija Veep, a Julia Louis – Dreyfus osvojila je nagradu za najbolju ulogu u komediji.

1/14

Donald Glover slavio je kao najbolji glumac u kategoriji komedije. HBO-ova serija "Male laži" osvojila je Emmy u kategoriji miniserije i u ovoj kategoriji Nicole Kidman proglašena je najboljom glumicom, a Alexander Skarsgard osvojio je nagradu za najboljeg sporednog glumca. Nicole je bila toliko uzbuđena što je Alexander, koji u seriji glumi njezina supruga, osvojio Emmy da ga je poljubila u usta, a njezin pravi suprug ovaj je prizor promatrao s osmijehom na usnama. 

 

Dodjelu je vodio komičar Stephen Colbert, a svaku prigodu u najavama kategorija koristio je za šale na račun Donalda Trumpa i njegove politike. Cijelu listu nagrađenih možete pronaći ovdje.

Komentara 1

NI
Nikomah95
09:17 18.09.2017.

Ja sam mislio da je Colbert odselio u Kanadu. Vidi,vidi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije