Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywood

Dodijeljene nagrade SAG. Film ''Birdman'' dobio nagradu za najbolji glumački ansambl

Birdman
Foto: Reuters/PIXSELL
26.01.2015.
u 09:31

Najboljom sporednom ženskom glumicom proglašena je Patrica Arquette koja je kući odnijela nagradu za glumu u filmu ''Boyhood'

Filmovi ''Birdman'' i ''Boyhood'' te serija ''Orange is the New Black'' dobitnici su glavnih nagrada na sinoć u Los Angelesu dodijeljenim filmskim nagradama SAG(Screen Actors Guild Awards), javlja Business Insider.

Film ''Birdman'' osvojio je nagradu za najbolji glumački ansambl u filmu. Nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu osvojio je Eddie Redmayne za film ''The Theory of Everything'', a za najbolju žensku Julianne Moore koja je nagrađena za glumu u filmu '' Still Alice''.

Najboljom sporednom ženskom glumicom proglašena je Patrica Arquette koja je kući odnijela nagradu za glumu u filmu ''Boyhood'', a najbolji sporedni muški glumac je J.K. Simmons za film ''Whiplash''.

Što se tiče televizijskih nagrada, serija ''Orange is the New Black'' osvojila je nagradu za najbolji glumački ansambl u televizijskoj komediji. Glumica Uzo Aduba za glumu u toj seriji osvojila je nagradu za najbolju glumicu u televizijskoj komediji, a najboljim glumcem u televizijskoj komediji proglašen je William H. Macy za ''Shameless''.

U kategoriji TV filma i miniserija nagradu za najboljeg glumca dobio je Mark Ruffalo za ''The Normal Heart'', a za najbolju glumicu Frances McDormand za ''Olive Kitteridge''. Najbolji glumac u dramskoj seriji je Kevin Spacey, ''House of Cards'', a glumica Viola Davis, za ''How to Get Away with Murder''. Serija osvojila je Nagradu za najbolji glumački ansambi u dramskoj seriji osvojila je serija ''Downton Abbey''. 

>> FOTO Na dodjeli SAG nagrada trijumfirao Affleckov "Argo"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije