Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serije u kojima možete uživati u hladu

Dobrodošli u zonu detektivskih misterija

Castle
Foto: © ABC Studios. All Rights Reserved.
1/13
01.08.2016.
u 13:40

Jedna od najzanimljivijih stvari na koje se naš mozak može navući je zagonetka počinjenog zločina kojem je krivac zameo trag

Tu na scenu stupaju lukavi detektivi koji traže znakove tamo gdje se čini da ih nema, a s njima i naše znatiželjno ja pretura po dokumentima, otiscima, zaviruje u lica potencijalnih krivaca i prebraja motive. Dok istraga ne završi, u glavi smo već promijenili nekoliko sumnjivaca.

Ako ste jedna od osoba koje uživaju u detektivskim misterijima svih vrsta, Pickbox vam je pripremio dvije serije na koje ćete se navući u roku odmah. Radi se o seriji Castle te novoj, petoj sezoni serije Smrt u raju (Death in Paradise) koja je jedno od novijih BBC-jevih ostvarenja. Obje serije na Pickbox dolaze 1.8., dok prve četiri sezone Smrti u raju možete pogledati već sada.

Foto: © ABC Studios. All Rights Reserved.

Tko je taj Castle?

On je šarmantan, pomalo šašav tip koji često voli gurati nos tamo gdje mu nije mjesto. Inače je slavni pisac krimića za kojim luduju i mlade cure i njihove majke, a pravo uzbuđenje za njega započne kada izopačen um sprovede u stvarnost nekoliko ubojstava koje je on opisao u svojim knjigama. Radi se naravno o Castleu (Nathan Fillion), a ono što je pred vama kvalitetna je serija koja zaviruje u umove najizopačenijih i najlukavijih zločinaca.

Castle u seriji dođe nešto kao smetnja. Naravno, ne nama jer ga volimo, nego detektivki Kate Beckett (Stana Katić) koja je alergična na Castleov nemirni duh i naviku da se svugdje petlja.

Ovaj detektivski duo odvest će vas na njujorške ulice, vodite ćete s njima neke od najtežih istraga, a zavoljet ćete ih i kao par. Jer ipak su Castle i Bekettica stvoreni da budu skupa.

Foto: Copyright © 2016 BBC

Mentalne igre u karipskom raju

Odmor iz snova za sve koji slete na predivni karipski otočić St. Marie često se pokaže kao putovanje iz pakla. Ubojstva na fiktivnom otočiću događaju se toliko često da je na otok poslan detektiv iz Londona koji će ih rješavati malo brže i uspješnije od otočkih policajaca.

Da stvar bude zanimljivija, britanski detektiv je čovjek koji prezire sunce, pijesak i sve što dolazi s otočkim životom.

U prve dvije sezone je to bio neprilagodljivi Richard Poole (Ben Miller), tipičan Britanac, dok je u trećoj na otok došao Humphrey Goodman (Kris Marshall). Goodman, baš kao i prethodni detektiv Poole, prakticira specifičnu metodu razotkrivanja zločinca i to tako da ih suoči s istinom pred svim prisutnim sumnjivcima.

Ako volite sunce, more, pijesak, san vam je otputovati na Karibe, a usput ste veliki fan britanskih serija i detektivskih misterija, ova krimi drama upravo je za vas.

Foto: © ABC Studios. All Rights Reserved.

Svaki ponedjeljak nova epizoda Moći

Uz nove detektivske pustolovine u New Yorku i na otočiću Saint Marie, tu je i nova epizoda krimi serije Moć. Uživajte u 3. epizodi 3. sezone samo 24 sata nakon američke premijere i saznajte što smjera Ghost - čovjek u nevolji.

Uštedite 100 kuna

Ovog ljeta možete uživati u posebnom paketu uz uštedu od 100 kn. Pratite serije na Pickboxu i čitajte Premium sadržaj na vecernji.hr 3 mjeseca za 199 kn.

>>Pretplatite se na Premium i Pickbox paket

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije