Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Dobro pogledajte fotografiju i otkrijte koja je prava, a koja lažna Jasna Zlokić

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/4
23.11.2016.
u 15:36

U nedjelju će se u desetoj emisiji showa Nove TV pojaviti dvije Jasne Zlokić i zajedno će zapjevati pjesmu "Skitnica"

Deseta emisija popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' donosi novih osam nastupa i fantastičnih transformacija. Pjesmu ''Skitnica'' karizmatične Jasne Zlokić izvest će Hana Hegedušić, a bit će zanimljivo vidjeti i duet ove pjesme jer će se transformiranoj Hani tijekom njezine izvedbe u jednom trenutku na iznenađenje svih prisutnih pridružiti i prava Jasna.

Dvostruka doza Jasne Zlokić zaorit će studijom showa, a o pripremama Hana kaže: – Spremna sam, nadam se da će biti efektno. Kao gošća žiriju ovaj put će se pridružiti Alka Vuica koju će u ovoj desetoj emisiji na pozornici oponašati glumica Ana Maras Harmander.  U showu je Alku već imitirao u prvoj sezoni Mario Petreković, a članica žirija ususret ovotjednim nastupima i transformacijama je izjavila:

– Mario je tada obnovio stari hit "Laži me" tako da su i djeca koja tad nisu bila ni rođena sad se ponovno navukla na tu pjesmu. Fil Tilen ove nedjelje postaje Mary J.Blige, a reper kaže da mu se čini da će njegova izvedba zvučati kao da Nina Badrić repa. Pjevač Joško Čagalj Jole će isto opet stati na binu popularnog showa Nove TV i to zahvaljujući Lani Jurčević koja će morati skinuti njegove pokrete, glas i sve ono po čemu je ovaj pjevač prepoznatljiv.

– Pjevali smo na nekoliko koncerata zajedno. Uhvatit ću se za njegove oči i njegove pokrete – uvjerena je Lana. Damir Kedžo dobio je zadatak izvesti pjesmu ''September'' od Earth,Wind &Fire, dok ćemo Filipa Dizdara ove nedjelje vidjeti kao Anastaciju. Matteo Cetinski pjevat će hit ''It's Raining Men'' od Weather Girls, a tek ćemo vidjeti kako će izvesti pjesmu ''Family Affair''.

Žanamari se odlučila malo odmoriti od priprema za nastup u showu pa je uzela džokera, a tek kada ta osoba izađe iz transformacijskog lifta, vidjet ćemo o kome se točno radi. Džoker će ove nedjelje izvesti hit od skupine Village people, YMCA. – Moj džoker je savršeno pogođen za ovaj tip izvođača, on je multitalentiran – izjavila je Žanamari. 

Komentara 2

HR
Hrabraja
19:09 23.11.2016.

Steta ali ove godine emisija nijeniti blizu prethodne dvije. Sminke su loše , kostimi katastrofa. Izgledaju kao los maskenbal party.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije