Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prati trendove

Dobila i aplauz! Kraljica Elizabeta II. objavila prvi post na Instagramu

Foto: YouTube
1/3
09.03.2019.
u 12:11

Kraljica Elizabeta II. se odlučila sama okušati u ‘postanju’ sadržaja na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji, te je objavila fotografiju iz Muzeja znanosti koji je posjetila u četvrtak.

Poznato je da kraljevska obitelj već nekoliko godina ima svoj službeni Instagram profil, a da članovi obitelji ne smiju imati svoje društvene mreže. Međutim, kraljica Elizabeta II. odlučila je biti iznimka tom pravilu! - piše Story.hr.

Naime, ona se odlučila sama okušati u ‘postanju’ sadržaja na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji, te je objavila fotografiju iz Muzeja znanosti koji je posjetila u četvrtak.

Očito je da kraljica zna biti u koraku s trendovima, iako ni sama nije bila sigurna je li uspjela objaviti fotografiju sve dok pljesak u muzeju nije potvrdio da je napravila dobar posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📽 Watch the moment Her Majesty The Queen posted on @theroyalfamily Instagram for the very first time.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

-Danas sam imala zadovoljstvo naučiti nešto o inicijativama za kodiranje računala i čini mi se prikladnim da svoj prvi Instagram post objavim upravo u Muzeju znanosti koji je dugo zagovarao tehnologiju, inovacije i inspirirao novu generaciju izumitelja - napisala je u objavi koja je za nju bila potpuno spremna, a ona je samo trebala pritisnuti “objavi”.

Pogledajte tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata.

Ključne riječi

Komentara 2

ZL
zlatko01
12:34 09.03.2019.

javi se starleta svih starleta

DU
Deleted user
15:25 09.03.2019.

Aplauz???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije