Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju

Djevojka vratara naše nogometne reprezentacije pokazala savršenu liniju u kupaćem kostimu

Foto: Instagram
1/9
11.09.2021.
u 16:30

Helena koja ima diplomu sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta te se dugi niz godina bavila i umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem s nogometašem Dinama u vezi je četiri godine

Helenu Matić, djevojku vratara naše nogometne reprezentacije Dominika Livakovića prozvali su hrvatskom Meghan Markle zbog sličnosti s američkom glumicom i suprugom princa Harryja. Lijepa Helena s Dominikom još uživa u odmoru i objavila je nekoliko fotografija s jahte na kojoj je pozirala u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu koji savršeno pristaje njezinoj fit liniji, a u komentarima su joj pratitelji udijelili samo komplimente za ove fotke.

Helena koja ima diplomu sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta te se dugi niz godina bavila i umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem, s nogometašem Dinama u vezi je četiri godine i zajedno žive u blizini Dinamovog stadiona, a jednom prilikom ispričala je kako se među njima nije dogodila ljubav na prvi pogled.

Foto: Instagram

- Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled - ispričala je Helena. Istaknula je kako su oboje povučeni tipovi i imaju jako uzak krug ljudi s kojima se druže, a zajedničko vrijeme najčešće provode gledajući omiljene im serije i filmove na Netflixu.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Komentara 5

DU
Deleted user
18:14 11.09.2021.

Zanimanje : " Djevojka vratara " .

DE
Dejooo7
11:34 13.09.2021.

Ja imam curu i nije zgodna.

Avatar gedzo
gedzo
18:50 12.09.2021.

Zasto njih ne dodaju na transfermarkt :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije