Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrtoglave cijene

Djevojka našeg reprezentativca i Severina obožavaju ove cipele od 4.200 kn

Foto: Pixsell, Instagram
1/8
28.06.2019.
u 18:17

Uvijek modno usklađena, Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćaleta Cara, nosi različite modele cipela i tenisica koje dosežu cijene i preko 9.000 kuna.

Lijepa Adriana Đurđević, 27-godišnja pravnica i djevojka našeg reprezentativca, Duje Ćaleta Cara, trenutno je na odmoru u Dubrovniku.

U suncu, moru i koktelima uživa već neko vrijeme, a na Instagram profilu podijelila je i svoj najnoviji modni odabir kojim je prošetala ulicama Dubrovnika, našeg popularnog turističkog odredišta. Mlada Adriana za izlazak je izabrala kratke traper hlačice i prozirnu fluorescentnu rozu majicu, koju je upotpunila s rozim detaljem za kosu.

Foto: Screenshot Instagram

Poznato je da Adriana voli pratiti modne trendove pa je tako i na ovoj slici pokazala još jednom da je za obuću spremna izdvojiti i više tisuća kuna. Naime, cipele koje nosi marke su Sophia Webster, a model Chiara za koji se odlučila iznosi približno 4.200 kuna.

Uvijek modno usklađena, na Adrianinom Instagram profilu mogu se vidjeti različiti modeli cipela, ali i popularnih "ružnih" tenisica koje savršeno kombinira, a za koje je potrebno izdvojiti čak 9.000 kuna.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Velika obožavateljica ovog modela je i pjevačica Severina koja se u nekoliko navrata pohvalila ovim cipelama. 

Komentara 3

DU
Deleted user
18:38 28.06.2019.

To su žene majke kraljice velike Hrvatice i nadasve časne sponzoruše.

Avatar Forest Trump
Forest Trump
21:51 28.06.2019.

Za sponzoruše imaju poseban model sa žmigavcima !!

TO
toljaga22
20:42 28.06.2019.

zvana palacinka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije