Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila pratitelje

Djevojka našeg nogometaša prošetala je gradom bez hlača

Foto: Instagram
1/10
25.10.2020.
u 17:08

Đurđević je fotke na kojima se vidi odvažna kombinacija objavila na društvenim mrežama. Naime, odjenula je dugu bijelu košulju, preko nje sako dok je na glavi imala šešir, a na nogama megapopularne čizme luksuznog modnog brenda Prada.

Adriana Đurđević, djevojka našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara oduševila je mnoge najnovijom modnom kombinacijom. Đurđević je fotke na kojima se vidi odvažna kombinacija objavila na društvenim mrežama. Naime, odjenula je dugu bijelu košulju, preko nje sako dok je na glavi imala šešir, a na nogama megapopularne čizme luksuznog modnog brenda Prada. Sve je začinila zlatnim remenom, no mnogi su primijetili da Adriana  - ne nosi hlače

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Brzo je dobila gomilu lajkova i komplimenata, a mnoge su oduševile njezine duge noge

Par je nedavno u Parizu proslavio i Dujin 24. rođendan, a posebno iznenađenje svom je dragom priredila upravo pet godina starija Adriana. "Moj rođendanski dečko!" napisala je ispod fotografije na kojoj ona i Duje poziraju u bijelo-plavim nijansama okruženi slavljeničkim rekvizitima, svijećama, tortom na tri kata i darovima. Na ukrasnom stolu u okviru je pisalo "Volim te, 24", a prostoriju su ispunjavali baloni i njihove zajedničke fotografije. Inače, ovaj mladi par živi u Francuskoj, gdje Duje igra za nogometni klub Marseille.

1/13

Ključne riječi

Komentara 10

MA
mare0801
17:43 25.10.2020.

dobro je Ćiro jednom prilkom rekao; oni treniraju od malih nogu, obitelji "kruha gladne", ne završe školu, o ničemu pojma nemaju. A one? One čekaju u zasjedi.

SA
sani1
18:17 25.10.2020.

A šta je ovo, majketi?

IP
info_punkt
19:37 25.10.2020.

pa šta ima veze... da imam para, kupio bi i ja jednu takvu, ili čak dvije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije